Nişana 4 ay kaldı ama kimsenin umrunda değil ben mi abartıyorum sizce?

İste problem o zaten ben de son cumlenin aynisini dusunuyorum yani ne beni tanima ne de ailemi tanima istekleri yok yani iletisime gecmeyi dusunmuyolarmis hic gelene kadar
Burda problem sevgiliniz de farkında değilsiniz ve toz kondurmuyorsunuz ama durum bu. Ailesini ve sizi organize edip tanışmaya gelecekler. Bu işlerin kuralı budur.
1 kızım var tanışmadan nişan yapmak isteyen damat getirse kapıdan sokmam sanırım. Çünkü aile de ciddiye almıyor. Biraz aydınlanmanız lazım.

Ayrıca şu yoruma da çok katılıyorum sevgilinizin sizinle evlenmeye niyeti varsa kesinlikle amacı bu. Ciddiye alın bu durumu.

Yok yani hayatına öyle cok kız giren biri değil erkek arkadasım. Zaten evden ise isten eve bir tip ve yasi da ufak degil yani hani yasi icin ciddiye almiyolar desem o da degil ben de istenmedigimi dusunuyorum istenmedigimi dusunmek rahatsiz ediyor zaten o yuzden iletisim konusuna takildim bu kadar. Ve evet abla konusunda ben abimin butun kiz arkadaslarini tanidim su zamana kadar hepsiyle de gayet iyiydi aram abim haricinde de bulusurduk. Yani onlar istemiyor hevesleri yok ben de boyle dusunuyorum

Yanu t
Tekrar söylüyorum erkek arkadasım bize tanısmaya geldi yillik izin zamanı ama annem evde degildi ablamla arkadaslarimla tanisti suan da gelse de annem istemiyor onlardan bir adim gormedigi icin ciddiye almiyor ilk konuyu actigimda da soyledigim gibi. Ayrica kimseye toz kondurmama gibi bir durumum yok kemalim yapmaz insani degilim sadece is durumunu, dusuncelerini bildigim icin soyluyorum. Sonra is durumları sıklasınca annem de is degistirip daha yogun calisinca denk gelemediler olay bundan ibaret. Su an da da annem pek sicak bakmiyor onlardan adim gormedigi icin. Cunku biz abimin olayinda boyle davranmamistik annem kizin annesini arayip konusmustu bizim niyetimiz soyle sizin dusunceniz nedir diye onlarinda uzak mesafeydi. Onlarinki tamamen isteksizlik. Yine diyorum onlarin dusuncesi mesafeden dolayi tanismaya ayri istemeye ayri nisana ayri gelmek istemiyorlar erkek arkadasim da zorla kollarindan tutup getirecek degil zorla hicbir sey olmaz cunku onlarin da istekli olmasi lazim. Daha dun de konustuk bunu hak veriyor zaten ama onlara temmuz ayinda yuklu miktarda para gelecek bunun sonrasinda gelebileceklerini soylemisler erkek arkadasima. Benim dert yandigim konu hani en azindan arayip iletisime gecebilirdik her seyi 1 aya sigdirmak yerine birbirimiz hakkinda fikir olusabilirdi kafamizda ama onlarda o istegi goremiyoruz erkek arkadasimda farkinda zaten bu durumun.

Bi ayarı tutturamıyorlar, ya fazla ilgili bunaltıcı ya da böyle sanki komşunun oğlu evleniyor gibi tavırlar

Bi ayarı tutturamıyorlar, ya fazla ilgili bunaltıcı ya da böyle sanki komşunun oğlu evleniyor gibi tavırlar
Erkek arkadasim onlar icin komsunun oglu gibi bence zaten yani su kadar ilgisizligin baska anlami yoktur diye dusunuyorum artik tum kardesleri evlendi en son bu kaldi alistik diye mi hevessizler bilemiyorum

Erkek arkadasim onlar icin komsunun oglu gibi bence zaten yani su kadar ilgisizligin baska anlami yoktur diye dusunuyorum artik tum kardesleri evlendi en son bu kaldi alistik diye mi hevessizler bilemiyorum
Erkek arkadaşınız ailesine maddi yardım yapıyor mu?

Erkek arkadaşınız ailesine maddi yardım yapıyor mu?
Arada sirada ama ailelerinde en yuksek maasi alan o oldugu icin genellikle bir durum oldugunda ondan isterler yani kotu olmak istemiyorum ama bunu da dusunuyorum aile kurmasini belki o yuzden de istemiyor olabilirler

Arada sirada ama ailelerinde en yuksek maasi alan o oldugu icin genellikle bir durum oldugunda ondan isterler yani kotu olmak istemiyorum ama bunu da dusunuyorum aile kurmasini belki o yuzden de istemiyor olabilirler
Bir de tatil beldesinde çalışıyor galiba, yanlış okumadıysam. E şimdi zorlarına gidiyordur bu imkanların çoğunu kaybedecekleri gerçeği.

Eee siz bile daha aileyle tanışmamışsınız? Siz mi erkenden gelin güvey oldunuz, onlar mı ilgisiz kestiremedim?

Eee siz bile daha aileyle tanışmamışsınız? Siz mi erkenden gelin güvey oldunuz, onlar mı ilgisiz kestiremedim?
İste tanısma istekleri yok yani erkek arkadasım temmuz icin kararlı onun samimiyetine inaniyorum ondan yana problemim yok ailesi de temmuzda geliriz nişan yapar gideriz demisler ama yani tanima istekleri yok hic benim oglum nisanlanacak olsa ben yakindan tanimak isterdim

Her şeyden önce, aileler tanışmadan evvel, erkek arkadaşınızın sizi ailesiyle tanıştırması gerekmez miydi?

Bir de tatil beldesinde çalışıyor galiba, yanlış okumadıysam. E şimdi zorlarına gidiyordur bu imkanların çoğunu kaybedecekleri gerçeği.
Yani boyle de dusunuyor olabilirler tabi. Ama iste beni tanima istekleri olsa mesela taniyinca fark ederler zaten gelmesinler gibi bir dusuncemin olmayacagini. Ama işte

Yahu erkek arkadaşınız farkındaysa neden ailesine bi telefon açın bari diye diretmiyor. Düşünün biraz. Bakın ben ailenin tek geliniyim ve en başından beri istenmiyormuşum ama ona ragmen tanışmaya gelindi nişan konuşuldu. Hani anlatabiliyor muyum bilmiyorum.
Kendi kendinize hayal kuruyorsunuz acı ama gerçek.

Her şeyden önce, aileler tanışmadan evvel, erkek arkadaşınızın sizi ailesiyle tanıştırması gerekmez miydi?
Uzak mesafe oldugu icin gitmedik. Ama ben en azindan iste bir telefon aramasi bekledim yani onlardan. Erkek arkadasimi bile cok arayan insanlar degiller aslinda ama ne bileyim insan bekliyor yine de belki ben cok beklenti icerisine giriyorumdur abimin uzak mesafe iliskisinde annem arayip sormustu kizi mesela. Ama yakinda oturan ablasi var hic davet etmedi mesela beni

Cunku bu insanlar kendi ogullarini bile 2 haftada bir arayan insanlar. Benim aranmak istememin sebebi beni tanisinlar diye. Hevesleri yok istekleri yok farkindayim zaten. Burda kac kisi de dedi ailesi istemiyor olabilir diye demek ki istemiyorlar. Herkesin ailesi de ayni olacak degil. Zaten gelmeyiz demiyorlar temmuzdan once konusup gorusulmeyecegini soylemisler bu kadar. Ben temmuzdan once aramalari gerektigini dusundum kendi kendime. Kimseye de annen baban beni niye aramiyo beni arayin diyecek halim yok onlarin dusunmesi gerekir.

Ben sizi anlıyorum, haklısınız da;ama süreçte sıkıntı var. Aileler işin içine girmeden evvel ciddi düşünüyorsa önce erkek ailesiyle tanışmanızı teklif eder. Şehrine gidersiniz, ailesiyle yemek yersiniz. Aileniz muhafazakarsa izin vermezse belki bu aşama olmayabilir. Sonra siz de onu ailenizle tanıştırmak için yemeğe davet edersiniz. Sonra ailelerin tanışması için olaylar gelişir. Bu süreçte de samimiyetin en azından sizinle oturması gerekiyordu. Ablasıyla kontağınız olmalıydı mesela, yakın olduğu için en azından onun arayıp sorması, süreci nasıl planlamanız konusunda aktif olarak ön ayak olması lazımdı.

Erkek arkadaşınız biraz pasif galiba, ailesinin haberi var mı bundan, ciddiyim ben bu kızla dedi mi ailesine?

Yok ben anlatamadım. Hayırlısı olsun şimdiden nişan hazırlıklarına başlayın siz.

Yani boyle de dusunuyor olabilirler tabi. Ama iste beni tanima istekleri olsa mesela taniyinca fark ederler zaten gelmesinler gibi bir dusuncemin olmayacagini. Ama işte
Siz çok safsınız gerçekten. Ben iyi olursam herkes iyi olur sanıyorsunuz, zamanla sevişir ısınırız diye düşünüyorsunuz ama o işler öyle olmuyor. Bu insanlar sizi istemiyor, oğullarının nimetini yemeye devam edebilmek için kendilerinin uygun gördükleri biri ile evlendirmek isteyecekler. Bu yüzden size soğuk duruyorlar. Ola ki nişan düğün işlerine girişirseniz görürsünüz bu aile eli burnunda gelecek düğüne misafir gibi. Düğünden sonra çökecekler üstünüze, düğün vakti elini cebine atmayan meydana çıkmayan insanlar koşa koşa kayın ailelik yapmaya gelecek, utanmadan da diyecekler anaya ataya hizmet gelenektir diye.

Saldırmadan yazdığınız icin tesekkürler hahshs neyse isin sakası bi yana olay su erkek arkadasim yuksek miktar para harcamisti ben de sen bizi hic dusunerek hareket etmiyosun sozde ciddisin benimle demistim Sonra temmuzda nisan dusunuyorum ben falan deyince detayli konustuk oyle karar aldik yoksa yani ben bu evlenme meselesini daha sonradan ogrenecektim yani daha zamani vardi tartisma yasayinca erkenden ogrenmis oldum suan bir teklif yuzugum bile yok erkek arkadasimin isi ve benim ailem dolayisiyla benim oraya gitme ihtimalim cok zor. Ablasi da hic istekli konusmadigi icin gidelim demedim zaten davet etmeye de niyeti yok ablasinin. Evet ailesinin benden haberi var ablasinin da en basindan itibaren beri var. Ama iste hani gidip gelemiyoruz mesafe uzak falan ya hic degilse arasinlar ya da annesi ablasina kizi bi davet et tanimaya calis bakalim nasil demesini beklerdim. Erkek arkadasimla da konustum bu konuyu ailen istekli degil diye hak veriyor ama insanlari zorlayarak bir seyler yapmasini da istemiyorum acikcasi zorla yapildigini hissedersem buz gibi sogurum cunku

Yoo ben iyi olursam iyi olur dusuncesinde degilim. Zaten hicbir ise karismayacaklarini masraf yapmayacaklarini erkek arkadasim da biliyor o yuzden kendisine ait biriktirdigi parasi da var. Sadece ailemden gordugum saygi var ama herkesin de bir sınırı var degil mi o sınır gecilince en sakin saf insan bile farkli bir karaktere burunur. Ben olabildigince saygili olurum. Erkek arkadasim zaten bir cok seylerine sahit oldu benimle sevgili olana kadar. Sevgi durumu da taniriz kafa yapimiz uyarsa severim uymazsa da hayirlisi der gecerim yani. İnsanlari bu yuzden tanimak istiyorum zaten bizle denk degillerse oturup bir dusunmek icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…