Nişana 4 ay kaldı ama kimsenin umrunda değil ben mi abartıyorum sizce?

Ne yapacaklardı gelip kapınızda mi yatacaklardi,ilgilenseler onlar ne karışıyor dersiniz ilgilenmeseler ay çok ilgisizler dersiniz.sizin derdinizi seveyim ben.ne yapılması gerekiyorsa siz de yapın gerekiyorsa onlara da yapmaları gerekenleri pay edin onlar da yapması gerekenleri yapacaklardır.abartmaya da gerek yok.

İyi yönden bakın sürekli arasalar daha can sıkıci mesafeli olmalari daha iyi sizde öyle yaparsınız onlara
Yani ben de çok samimiyet seven biri değilim ama sonucta akraba olacağız aileye yeni birileri eklenecek 1 ay içinde ne kadar gidip gelinebilir ki hemen nişan yapıp gidecekler mesela cok önemsemiyorlar gibi hani en azından ailemi arayıp biz temmuzda gelmeyi dusunuyoruz uygun musunuz deseler bile rahat edicem ama o adım yok onlarda

Ben kayınvalidemle nişandan 2 gün önce tanıştım, 4 ay nişanlı kalarak evlendim.
Siz şu aşamada, nişana daha 4 ay varken nasıl bir ilgi alaka bekliyorsunuz, neden bekliyorsunuz hiç anlamadım. Bu kadar strese girecek bir şey yok, daha çok zaman var.

Evde olan nişan için 4 ay önceden tarih belirlemek anlamsız bence. Zaten bunu sevgilinizle belirleyin. Ailelerinize de "biz şu gün olmasına karar verdik, size de uygun mu" dersiniz, uygun değilse birkaç gün oynama yaparsınız tarihte olur biter.

Evet iste ben de böyle olsun istiyorum yani damdan düser gibi aileler birbirini tanimadan isteme nisan yapmak bana da sacma geliyor

İşte problem şu ki ben organizasyon firmasıyla anlasıp evde süsleme yapmak istiyorum organizasyon firmasinda da tarihler cabuk doluyor. Ve ailem daha once uzak sehirden abime de kiz istedikleri icin mesela onlar sormustu hani biz gelecegiz uygunluk durumunuz nedir dusunceniz nedir tarzinda ama onlardan da bu tarz bir sey bekledik acikcasi

Bazı aileler böyle durumlarda girişken olmayabiliyor. Benim kayinvalide tam tersi çocuklarını evlendirme meraklısı bir kadındı koşa koşa geldi öyle söyleyeyimEvlatlarım kimi sever kimi isterse onlar benim başımın tacı kendi kendime böyle söz vermiştim der hep.

Neden bu kadar cellallendiniz anlamadım? Ben peşimde kul köle olsunlar demedim. Sadece sonucta akraba olacagız ya hani insanlar birbirini tanısınlar en azından ben iletisime geceyim dedim ailelerin uyumsuzlugunu hissedersem bu isi bitiririm yani kimse vazgecilmez degil ayni sekilde onlar icinde ben vazgecilmez degilim. Sonucta sadece erkek arkadasimla muhattap olmayacagim evlenince.

Burda arayan kayınvalideden dertlenneni gördük aramayandan da siz arasaydınız mesele geçen kandilde

Ay ama bence dusunce olarak cok guzel Yani ben bu kadar adim gormeyince hani acaba beni mi istemiyorlar diye dusundum cunku benimde cevremde hep boyle kayinvalideler var

Yani bence zaten aileler yüzlerini nisandan sonra gosteriyorlar

Nişandan 1 ay önce tanışmaya geldiler Valla son 1 ay kala benimde tarihim belli olmuştu, 10gün içinde elbsie diktirmiştim, birde kv elbise için geç kalmadınımız keşke salonda yapsaydınız diye şeyler söyledi, tamamda 1 ay kala belli oldu , adım hıdır elimden gelen budur diyip sallamadım bende onları
Hepsi aynı yani son ay kala belli olur hepsi soeun yapma
Yada sevgilinle konuş annenler nezman arıcak ne yapıcaklar bi konuşalım artık deee ciddi bi şekilde konuş

Burda arayan kayınvalideden dertlenneni gördük aramayandan da siz arasaydınız mesele geçen kandilde
Ama ben hic tanimiyorum ki yani hic muhabbetim yok durduk yere de erkek arkadasima annenin numarasini ver anneni aricam demem biraz dunden hevesli gibi olmaz miydi?

Ben planciyim biraz ordan geliyor galiba sorunum yani dun konustuk aslinda hak veriyor ama ailesi adina bir sey diyemiyor temmuzda gelince konusulacakmis her sey

Bence önce mutlaka tanışma olmalı yani hem ilk defa tanışacaksınız aileler ilk kez görüşecek hemen de nişan olacak doğru değil bir tanışın önce yabancı insanlar arada bi samimiyet tanışma olmadan resmi adım atılacak.uçakla falan gelsinler bir şekilde hiç anneni falan da aramamışlar ne istiyorsunuz neler alınacak yapılacak konuşulması gerek önceden..sevgilinizin de ailesine bunu denemesi saçma

Evet bencede ben gorusmeliyim yani tanimak istiyorum. Erkek arkadasim isinden dolayi cok izin alabilen biri degil ama annem onlardan ciddi bir asim goremedigi icin erkek arkadasimi tanimadi daha. Aslinda tanisacaklardi ama izin alamadigi icin havada kaldi oyle

Ay ama bence dusunce olarak cok guzel Yani ben bu kadar adim gormeyince hani acaba beni mi istemiyorlar diye dusundum cunku benimde cevremde hep boyle kayinvalideler var
Kendi koynuna almayacak sonucta ya bilmiyorum kız evladım var nasip olursa oğlum oldugunda fikirlerim değişmez umarım bana saçma geliyor... Evladı mutlu olduktan sonra bir anne daha ne isteyebilir kiminle olursa olsun...

İyi yönden bakın sürekli arasalar daha can sıkıci mesafeli olmalari daha iyi sizde öyle yaparsınız onlara
Şimdi aramayan o aile evlenme gerçekleşirse bu kızın evinde kışı geçirir bunu ikimizde biliyoruz Konu sahibi genç arkadaşım size ve ailenize "mecburiyetten ,oğlumuz istedi diye çıkıp Allahın emrini okuyacağız ama bizim pek gönlümüz yok aslında" demek istiyorlar.Düğün dönemi kendi göbeğinizi kendiniz kesin diye..Ben buna karşı değilim ama aynı aile kendi memleketlerinde sizin karşılayacağınız bir düğün isterlerse lütfen buraya yaz ..o zaman kendime fal merkezi açacağım

Ama ben hic tanimiyorum ki yani hic muhabbetim yok durduk yere de erkek arkadasima annenin numarasini ver anneni aricam demem biraz dunden hevesli gibi olmaz miydi?
Birlikte arayın onlar neden sizi durduk yere arasın kandilde felan aramanız gerekir bence bayramda ararsınız belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…