• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişana 1 hafta var ama elbisem yok :(

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

NesNeBilimCi

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2007
115
8
641
Nişanıma bir hafta var ama ama hala elbısemı alamadım evde yapıcam dıye rahat rahat takılırken son dakıka golunu babam attı ve dedı kı yok yer tutucaz olmaz yer bulduk ıstedıgımız gıbı sımdı de hayalıyle kıyafet sorunu cıktı bakırkoy askın goksu da bır model begendım prenses modelı 600 dedıler dıktırıyım dedım 700 dedıler bır tane daha begendım o da 1250 dedı bana kalırsa cok yuksek rakamlar ıste o yuzden o pasaj senın bu magaza benım dolasmaktan gına geldı yokmudur kızlar fıkır verecek olan :43:

Arkadaşım burada ki arkadaşlardan nişanlıklarını abiyelerini vs kiraya verenler var bir konuş istersen belki hem kesene hemde kafana yatan birşey bulabilirsin ?

Tatlım Bakırköy'de (ismini bilmiyorum) tam meydandan aşağı doğru inerken istanbul caddesi çıkıyor ya (sağa doğru gidersen carousel olan cadde)sağa sola sapma dümdüz inmeye devam et azıcık in hemen solunda abiye mağazası var çok şık ve çok ucuza abiyeler var. zaten kapısından anlayacaksın

Tatlım Bakırköy'de (ismini bilmiyorum) tam meydandan aşağı doğru inerken istanbul caddesi çıkıyor ya (sağa doğru gidersen carousel olan cadde)sağa sola sapma dümdüz inmeye devam et azıcık in hemen solunda abiye mağazası var çok şık ve çok ucuza abiyeler var. zaten kapısından anlayacaksın

Ben de Fatih'te Cengiz Aktürk ile Elibüyük Mağazasına bakmanı tavsiye ederim. Bir de Bakırköy'de Adnan diye bir mağaza var. PTT'nin olduğu sokakta.

Back