Nişan Nişan yeri önerileri

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Rica ederim canım ne demek :)evet yetişiyor ya sen yetişmiyor gibi sanıyorsun ilkte ama Allah kolaylığını veriyor

evet canım zorda olsa karar verdim :) şükürler olsun :) senin nasıl geçti :)

çok şükür çok güzel geçti zaten kısa sürdü takıdır yüzük takılması oynama etme derken akşam geçiyor zaten kuaförde tüm günün bitiyor canım :)ama inan çok heyecanlandım heyecanlanmam diodum ama o mekana girmemle daha atamamıştım üzerimden seninde inşallah en güzel sekilde olur nişanın

çok sevindim canım senin adına darısı başıma artık :))) bende şimdiden heyecanlandım eylül ayında kısmet olursa ama 4 aya yakın var insan genede heyecanlanıyor :)

merhabalar, evet baktım ve kararımı zorda olsa verdim. 4.Leventte Bilek otel var oranın salonunu tuttum içime de sindi :) baktığın yerler neresi peki ?

selam canım, merhaba,

konu ilgimi cekince daldım hemen buraya:) benimde agustos eylul ayı gibi olacak nişanım. daha mekan bakmadım ama burayı aklımdan geçirdim ilk:)
tam olarak ayın kaçında olacak senin ? birde ne kadara tuttun öğrenebilir miyim?

merhaba canım :)
19 eylül olacak benim nişanım Allah kısmet ederse :) 4000 tl ye tuttum :)

merhaba canım :)
19 eylül olacak benim nişanım Allah kısmet ederse :) 4000 tl ye tuttum :)

inşallah canım,:) hayırlı olsun tekrar.
ya birde sadece salon mu orkestra falan herseyi yapıyorlar mı?
onlar da dahil olunca daha fazla bir fiyat vermişlerdi bir arkadaşıma da. :44:

inşallah canım,:) hayırlı olsun tekrar.
ya birde sadece salon mu orkestra falan herseyi yapıyorlar mı?
onlar da dahil olunca daha fazla bir fiyat vermişlerdi bir arkadaşıma da. :44:

teşekkür ederim canım sağoll herşey dahil fiyat o canım ama benim hafta içi oluyor cuma günü. hafta sonu daha pahalı :)

çok teşekkür ederim canım, sırf bu yuzden bende cuma yapacagım zaten, keşke fiyat farkı olmasa da hafta sonu yapsak

öyle de canım bende hafta sonu dedim ama baktım 1,500 tl falan oynuyor arada o parayla kendime kıyafet alırım dedim :)) gelen benim için hafta içide gelsin napayım :)) inşallah herşey istediğin gibi olur :)

çok sevindim canım senin adına darısı başıma artık :))) bende şimdiden heyecanlandım eylül ayında kısmet olursa ama 4 aya yakın var insan genede heyecanlanıyor :)

evett yaa o kdr çabuk geçiyor ki zaman anlamıyorsunn canım hayırlısıyla bi atlat inşallahh..benimde düğün telaşım sardı gercekten cok güzel telaşlarr bohça yapıyosunuzz dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…