kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Nişanım 5 ekimde evde olucak yaklaşık 40-50 kişi gibi olucaz yalnız sevgilim ve ailesi uzaktan geleceği için mecbur sulu yemek vericez. Ama okadar kalabalıkta porselen değilde plastik kullanalım diye düşünüyoruz. plastik tabağa göre nasıl sulu yemek verebiliriz ve ne verebiliriz ki sizce ?
Bence plastik tabak fikri ne kadar pratik gibi görünse de o gün için hoş bi fikir değil bence hele bi de sulu yemek verilecekse daha çok başınıza iş açabilir Dökülür falan :)
Porselen tabak kullanmanızı öneririm
Bu özel güne yaraşır şık bi sunum olur gibi geliyor bana açıkçası
bencede plastik olmaz.. bizimde aralikta evde yurtdisinda kismet olursa nisanimiz olacak.. 3 kisi gelecekler ama biz toplamda 40-50 kisi olacaz.. menu konusunda cok kararsizim.. butun gun mutfakta durmak istemiyorum hele annemin hic.. karar veremedik daha menu oneren olursa bende sevinirim...
kızlar yardımınıza ihtiyacım var. Nişanım 5 ekimde evde olucak yaklaşık 40-50 kişi gibi olucaz yalnız sevgilim ve ailesi uzaktan geleceği için mecbur sulu yemek vericez. Ama okadar kalabalıkta porselen değilde plastik kullanalım diye düşünüyoruz. plastik tabağa göre nasıl sulu yemek verebiliriz ve ne verebiliriz ki sizce ?
Öncelikle hayırlı olsun şimdiden, bana kalırsa öyle özel bir günde plastik tabak pek hoş olmaz gibi.Üstelik bir de sulu yemek diyorsunuz ki, o hiç olmaz.Bence porselen tabak kullanmanız gerekir.Menüye gelince o gün çok telaşeli olacaksınız, en güzeli bir yemek şirketiyle güzel bir menü için anlaşmak.
bencede plastik olmaz.. bizimde aralikta evde yurtdisinda kismet olursa nisanimiz olacak.. 3 kisi gelecekler ama biz toplamda 40-50 kisi olacaz.. menu konusunda cok kararsizim.. butun gun mutfakta durmak istemiyorum hele annemin hic.. karar veremedik daha menu oneren olursa bende sevinirim...
Bende nişanımı evde yaptım, gerçi bizim yemekli falan değildi.Ancak inanın çok curcunalı geçiyor herşey.Biz sadece 1 gün önceden ikramlık şeyler hazırlamıştık, nişan günü sadece pasta alındı.Onu bile kime aldırsak diye arandık.Nasıl bir tören olacak bilmiyorum ama, benim o günüm önce kuaförde sonra fotoğrafçıda geçti, eve geldiğimde zaten saçım başım yapılı üstümde tuvalet, misafirlerin gelmesini bekledik.Demek istediğim şu ki, bence evde yemek yapma işinden vazgeçin.Anlaşın bir yemek şirketiyle, belirleyin bir menü evinize gelsin yemekler.Benim şimdi ki aklım olsa, ikramlıkları bile dışarıdan söylerdim.Annemde bize yardıma gelen teyzemlerde hepimiz perişan olduk.Bütün gece kek-poğça börek yap sabah ruh gibi kalktım.Zaten öncesinde temizlik yapılmış falan, cidden nişan günüm olmasa yataktan asla çıkmazdım o gün.
öncelikle cevaplar için hepinize teşekkür ederim kızlar yemeği plastik tabak dediğim tabldot olarak kalın plastik tabaklar var ya onlarla vericez zaten yemeği biz yapmıycaz aşçı gelicek evimizin üst katında yemeği hem yapıcak hem dağıtıcak evin içinde ne yemek pişcek ne de dağıtılacak zaten üst kat teras gibi bi yer ama kapalı mutfak gibi orda vericez yani içerde yeme içme sadece pasta kesilince olacak. misafirler gelince önce üst katta yemek yenecek sonra aşağı inip yüzük filan takılır işte oyanayan olursa olur o şekilde olacak. ama ben menüde ne çıkartsın aşçı diye düşünüyorum. sizce etli pilav felan mı verelim yada tavuk sote felan mı?