• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nisan ve kina bir arada olacak

sanem__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
35
0
36
Ankara
arkadaslar mayisda nisanim var ama nisan kina bi arada olacak hem nisanlik hem bindalli giymek cok zor olacak diye dusunuyorum koyu mavi bindalli giymeyi dusunuyorum sizce nasil olur nisanlik giymemekden yanayim

canım hayırlı olsun öncelikle ilk msj da benim olsun:1:
benimde temmuzda düğünüm var önce abiye daha sonra bindallı giyinmeyi düşünüyorum zor olmaz bence ve nişanlık için illa kabarık giymen gerekmiyo tabii öyle giyinmek istiyosan o ayrı:66:
ama dedğin gibi bindallı da olabilir sadece bi çok insan artık böyle geçiriyo kınasını sana tavsiyem içine nasıl siniyosa öyle yap nasıl rahat edeceksen öyle hareket et illa nişanlık giyeceksin diye bi kural kaide yok umarım faydası olur tekrar mutluluklarrrr:nazar::nazar::nazar:

nişanlığın kabarıksa kınada giyme derim. ama kabarık değilse üzerine sadece kaftanda giyebilirsin. bindallıda mavi değilde lacivert çok güzel duruyo çok zarif gösteriyo. ben denedim maviyi ben beğenmedim ama sen istiyoan ve yakıştırıyosan kendine olur tabiki. mutluluklar dilerim

nişan kına neden bir arada canım :44:?? ikiside farklı süreçler halbuki sonuçta kına son akşam kız evine vedadan önce yapılır.. nişansa birbirini daha iyi tanımak için bir süreçtir anlam veremedim ama bence her ikisinide yani kına için ayrı bir tuvalet alıp daha sonra kına yakılırken bindallı giysen daha güzel :97:..ama keşke ayrı ayrı zamanlarda olsaymış kına ve nişan..

ben her ikisinin de giyilmesinden yanayım.üstelik kabarık elbise taraftarıyım:52:sonuçta 1 kez evleniliyor.böyle bir kıyafeti de 1 kez giyme şansınız olacak.normal zamanlarda yakınlarımızın düğünlerinde filan zaten kabarık olmayan abiyeler giyiyoruz.hayatta 1 kez de bu giyilsin nolacak ki:21:sonra keşke ben de böyle bir elbise giyseydim dememek için, benim fikrim,kabarık kına elbiselerinden ve kınaya çekilirken de bindallı giyilmesinden yana.keza kendi kınamda da aynen böyle yapacam.ama tabi karar senin:61:

kızlar ben öyle kabarık allı güllü dallı nişan kıyafetlerini hiç sevmiyorum,, asil ,şık seksi bi o kadar da zarif durmalı üstünde insanın o yüzden bu kıyafeti tercih ettim omuzlarda dağınık topuz ya da yandan ayrılmış iri dalgalı açık saç düşünüyorum,kırmızı ruj bir de ,renk konusunda kararsızım aslında siyah çok güzel duruyo ama belki renkli olsun diyekırmızı yada saks mavisini diktirebilirim. siz ne dersiniz akıl verin bana:)

ben her ikisinin de giyilmesinden yanayım.üstelik kabarık elbise taraftarıyım:52:sonuçta 1 kez evleniliyor.böyle bir kıyafeti de 1 kez giyme şansınız olacak.normal zamanlarda yakınlarımızın düğünlerinde filan zaten kabarık olmayan abiyeler giyiyoruz.hayatta 1 kez de bu giyilsin nolacak ki:21:sonra keşke ben de böyle bir elbise giyseydim dememek için, benim fikrim,kabarık kına elbiselerinden ve kınaya çekilirken de bindallı giyilmesinden yana.keza kendi kınamda da aynen böyle yapacam.ama tabi karar senin:61:

Aynen böyle düşünüyorum bende nişandada kabarık giydim kınada kabarık kırmızı aldım bidaha böyle bi şansım olmaz abiye çok giydim dahada giyerim akrabalar bitmez nasılsa annem 46 yaşında giyiyo benim kınamdada herkes abiye giyecek demekki kınamda normal abiye basit kaçar kırmızıyı çok severim doya doya giyerim inşallah

Benimki de ikisi bir arada olacak. (Aslında biz nikahı bile yaptık ama nikahtan sonra da bunlar bir garip olacak sanki :1: )

İki kıyafet, birini çıkar birini giy zor olmaz mı yaa? Bir de bindallı değil de elbisenin üzerine bir kaftan giyiversem mesela? Elbisem oldukça sade olacak, kabarık olmayacak ve rengi beyaz. Üzerine lacivert veya bordo kaftan nasıl olur?

Yani şöyle bir kaftan alsam sadece beyaz elbisenin üstüne olur değil mi?

$125-z5izr-14338.jpg

olur süper olur hatta..benim düğünümün olacagı memleket uzak oldugundan kendi memleketimde bi yer tutuldu,nikah memuru nikahı kıydıktan takı filan takıldıktan sonra ben degelinliğimi cıkartıp bindallı giyip kına gecesine dönülcek..bak ben gelinlik cıkarıcam bi abiyein değişmesi ne kadar zor olabilir ki..her sey her zaman mümkündür..

Ne zaman canım senin düğünün? Benimde nişan-kına birlikte olacak..Bende nişanlık giycem arkasından bindallı giycem :9:

Benim 25 haziranda nişan-kına

30 haziranda düğün kısmetse. Ben de o şekilde 2 giysi giyeceğim. Tabii ki benimki bilindik nişanlıklar gibi kabarık falan olmayacak. Bİr aksilik olmazsa giyeceğim elbise şu:

$aaa.jpg

Tek renk canlı renkte bir eşarp alacağım üstüne, kuaförde yaptıracağım. Sonrasında kına yakılırken de bindallımı giyeceğim inşAllah. :16:

Eki Görüntüle 384131

Kızlar bu kıyafetimin üzerine nişan için fuşya eşarp-bone ve başörtü çiçeği aldım.

$DSC05412.jpg

İşte bu aldıklarım. Rengi tam olarak çıkmamıştır belki diyerek şu renkten olduğunu da ekleyeyim.

$fusya_abiye.jpg

Ben bu kıyafetimle bu başörtüyü çok sevdim, hele ki o fuşya tüylü çiçeği bulduğum zaman çok sevindirik oldum anlatamam size. Çünkü çok yer gezdim bana her seferinde aynı renk bulamazsınız dediler. Hem bone hem çiçek için. Çiçek fuşya-daha açık pembe karışımı, bone de çiçeğe uydu. Uyuma bayıldım. Ama bir de siz görün ve fikrinizi alayım istedim, siz ne düşünürsünüz hanımlar? Elbisem kırık beyaz, ceketim pudra rengi. Çantam kırık beyaz, ayakkabım pudra rengi-kırık beyaz karışık. Ama eşarpla aynı renkte çanta ve ayakkabı bulabilirsem onları alayım diyorum. Bulamazsam bunları kullanacağım.

pudra ve krem ustune fusya ne alaka arkadasım?
ben kullanmıyorum şal normalde ama boyle bı gunde olabılır dıye dusundum. ipek bı şal alsan krem rengı, uclarınada ısleme yapılsa ceketındekı gıbı bence cok cıcı olur. fusya olmamalı onlara yaaa

pudra ve krem ustune fusya ne alaka arkadasım?
ben kullanmıyorum şal normalde ama boyle bı gunde olabılır dıye dusundum. ipek bı şal alsan krem rengı, uclarınada ısleme yapılsa ceketındekı gıbı bence cok cıcı olur. fusya olmamalı onlara yaaa

Niye öyle dediniz ki? Bakın pudra rengi, kırık beyaz ve fuşya ne hoş durmuş beraber

$Platform-Bagcikli-Ayakkabi-Pudra-Fusya-Krem-38__48415323_0.jpg $Image.jpg $MODATA~1.JPG $669702.jpg

Yani ben beğendim, tabii zevk meselesi bu. Ben açık rengi daha koyu tonla kombin etmeyi seviyorum. Tümden açık ya da tümden koyu olmak hoşuma gitmiyor.

http://modatreni.net/fusya-elbise-n...i-nasil-olmalidir-fusya-elbise-nasil-giy.html

Burada da fuşyanın pudra pembesiyle ve beyazla güzel duracağı söyleniyor. Yani her söyleneni yapmak değil benim demek istediğim ama ben beğendim.

Yine de öneriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
ya arkadaşlar herşey iyi güzelde benim anlamadığım birşey var nişan kına bir arada derken tuvalet giyip yüzükler takılcak kurdele kesilcek sonra bindallı giyilip kına mı yakılcak, yoksa kına nişan bir arada derken kastettiğiniz sadece kabarık bir tuvalet giycek olmanız mı? :19:yanlış anlamayın eleştiri değilde ben hiç böyle birşey duymadım adını unuttum bi kaç mesaj önce yazan arkadaşımında dediği gibi çok farklı süreçler bunlar.. herkese kolay gelsin gönlünüzce olsun. :54:

ya arkadaşlar herşey iyi güzelde benim anlamadığım birşey var nişan kına bir arada derken tuvalet giyip yüzükler takılcak kurdele kesilcek sonra bindallı giyilip kına mı yakılcak, yoksa kına nişan bir arada derken kastettiğiniz sadece kabarık bir tuvalet giycek olmanız mı? :19:yanlış anlamayın eleştiri değilde ben hiç böyle birşey duymadım adını unuttum bi kaç mesaj önce yazan arkadaşımında dediği gibi çok farklı süreçler bunlar.. herkese kolay gelsin gönlünüzce olsun. :54:

Haklısın farklı süreçler ama bizimki herkesten farklı işliyor :27: Sebep mesafeler :43:

Ben Konyadayım, yarim Diyarbakırda, yarimin ailesi Elazığda. Hal böyleyken bizde de tuhaf adetler gelişti. :37:

Kasımda söz yaptık, onun tayinle yanıma gelmesi için ocakta nikahı yaptık,haziranda tayin sonuçları belli olacak. Esasen evliyim yani, ama nikahta da sözde de sadece çekirdek aileler vardı, o yüzden haziranın son haftası da inşAllah önce Konyada nişan-kına Elazığda da düğün yapacağız.:12::8::54:

Hatta durum o kadar garip ki bizde, gelinliği ben buradan kendim alacağım damatlığı o oradan kendi alacak, bir araya gelemiyoruz çünkü. İstediği her zaman izin alamayacak bir işi var. Şimdi alsa düğüne gelemez :27::27:

Ben nişanımda zaten kabarık bir şey giymeyeceğim. Düz beyaz bir elbise ve pudra pembesi işlemeli boncuklu-incili bir ceket (üstteki gibi) Öyle bilindik nişanlık giyemem ben yapıma ters, hala kara kara düşünüyorum gelinlik nasıl olacak diye :15:
Ben bindallımı da aldım ama içindeki büstiyer şalvarı giymeyi düşünmüyorum. Elbisem düz beyaz ya, ceketimi çıkartıp kaftanı giyeceğim inşAllah zaten tamamını kullanmamdan çok farklı olmayacak böyle bir durumda. Zaten kına yakıldıktan sonra onu tekrar çıkartırım, işim kolay olacak yani :1:

Son düzenleme:
Back