Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben her ikisinin de giyilmesinden yanayım.üstelik kabarık elbise taraftarıyımsonuçta 1 kez evleniliyor.böyle bir kıyafeti de 1 kez giyme şansınız olacak.normal zamanlarda yakınlarımızın düğünlerinde filan zaten kabarık olmayan abiyeler giyiyoruz.hayatta 1 kez de bu giyilsin nolacak kisonra keşke ben de böyle bir elbise giyseydim dememek için, benim fikrim,kabarık kına elbiselerinden ve kınaya çekilirken de bindallı giyilmesinden yana.keza kendi kınamda da aynen böyle yapacam.ama tabi karar senin
Bindallımı da aldım. Azıcık rahatladım.
Ne zaman canım senin düğünün? Benimde nişan-kına birlikte olacak..Bende nişanlık giycem arkasından bindallı giycem
pudra ve krem ustune fusya ne alaka arkadasım?
ben kullanmıyorum şal normalde ama boyle bı gunde olabılır dıye dusundum. ipek bı şal alsan krem rengı, uclarınada ısleme yapılsa ceketındekı gıbı bence cok cıcı olur. fusya olmamalı onlara yaaa
ya arkadaşlar herşey iyi güzelde benim anlamadığım birşey var nişan kına bir arada derken tuvalet giyip yüzükler takılcak kurdele kesilcek sonra bindallı giyilip kına mı yakılcak, yoksa kına nişan bir arada derken kastettiğiniz sadece kabarık bir tuvalet giycek olmanız mı? yanlış anlamayın eleştiri değilde ben hiç böyle birşey duymadım adını unuttum bi kaç mesaj önce yazan arkadaşımında dediği gibi çok farklı süreçler bunlar.. herkese kolay gelsin gönlünüzce olsun.