Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nisan Töreninde Giyecegim Elbise :)

herkeze katılıyorum koyu mavi çok şık kaydirigubbakcemile4 ve kesinlikle bukleli açık saç yaptır bence bu elbiseye =)

Son düzenleme:
bende koyu mavi diyorum saçların uzunsa bukle yaptır kısaysa topuzda olabılır sırt dekolten gorunur ama koluna o seyı dolama bence ..

Koyu mavi çok asil.
Mor da çok güzel. Leopar da bence basitleştrimemiş ama farklı bir tarz katmış, seversen o tarzı çok şık.
Yalnız o takıların hepsini bir takma sakın. Ya seti tak ya üst kola dolanan bilekliği. Hem çok fazla olur hem de tarzları farklı.
Maviye ikisi de gider. İkisinden birini seçebilirsin takıların. Ama moru seçersen takı seti gitmez. Takı seti ile o leopar kemerin imajı çok farklı, uyumsuz olur. O yüzden oru seçersen o üst kola dolanan bilekliği tak.

wuuu koyu mavi çok seexi yaa ben olsam onu tercih ederdim kalçaları süper göstermiş kesinlikle onu seçmelisin bayıldıma.s

bence mor güzel mankende güzel taşımış sende nası durur bilemem. giyipte esmini göndersen daha iyi karar veririz çünkü beğendimiz herşey üzerimizde güzel durmuyobilmiyorumkismile

Kızlar bu da benim nişanlığım, sizce nasıl? Farklı bir imaj yaratmak istedim, umarım beğenirsiniz zira herkes bana hayran kaldıııııııııııııııııııııııııııııııııııı :)

Eklentiler

• $P1040250.jpg
    $P1040250.jpg
    10,3 KB · Görüntüleme: 72
ah bu arada, kıyafetim tabii ki bu değil, mor harika bir elbise yaptırıyorum, bunlar da aksesuarları şekerler ;) nişandan sonra paylaşacağım kızlaaaaaaaaaaaaaaaaar :)

kizlarrrrrrr yorumlariniz icin sag olsun :D Nisan oldu bitti, cok güzel gecti.
Hangi Elbiseyi giydin diye sorarsaniz, Mor olani giydim.
Elbiseyi internetten siparis etmistim.
Elbise bana ulastiginda, actim baktim.
Aman allahim bu ne berbat birsey dedim. Asla bunu giymem dedim.
Ama bi giydim, resmen kendime asik oldum hehe :D
Insanin üstünde muhtesem duruyor.
Tam üstüme oturdu elbise.
Saclarimi acik biraktim, hafif dalgali.
Bütün gece iltifatlar yagdi, hem kizlardan hemde karsi cinsten :D

Back