Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nisan Töreninde Giyecegim Elbise :)

xXxTubaxXx

üzgün, hemde cok :(
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2009
258
0
96
Almanya
Kizlar, yakin bir arkadasimin nisan töreninde giymeyi düsündügüm bir elbise var, fakat bi cok renkte bulmak mümkün, ben 3 rengin arasinda kaldim.
Ve takmayi düsündügüm takilari da ekliyorum.
Giyecegim ayakkabi hakkinda henüz bir fikrim yok.
Ayrica yaptiracagim sac modeli hakkinda da bir fikrim yok,
düz ve acik sac mi, bukleli acik saclar mi, yoksa bir topuz mu.
Saclarimin uzunlugu belimin ortasina kadar.
Sizden ricam kesin bir karara varmam icin, yardimci olmaniz. opuyorumnanaktan

1. Elbise (Mor)

hdco491tsvcx.jpg

2. Elbise (Koyu Mavi)

pen_blauschle3.jpg

3. Elbise (Siyah)

pen_blackschle2.jpg

Taki Seti

5.jpg

Bileklik (Kola Dolamak Icin)

8963_0cc.jpg

bence de koyu mavi..
mor fena zaten.. siyah da cok agir kacar..
koyu mavi ideal bence..

hepsi şahane!!!!!! leopar kemer nasıl da bir hava vermiş öyle daha önce hiç görmemiştim
bence hepsi olabilir hepsi cok şık canımmmmm

anam benim elbisemdenakannehir
mavi olandan var bende ama moru tabi

saçlarına doğal dalga yaptır bence fön dalgası benim sacım cok uzun değildi o yuzden krepe yaptırmıstım duz fön takı olarak onlarda guzel ama bence koluna o seyi dolama ben morlu beyazlı taslı bir kolye takmıstım küpe fln sevmiyorum ondan takmadım

anam benim elbisemdenakannehir
mavi olandan var bende ama moru tabi

saçlarına doğal dalga yaptır bence fön dalgası benim sacım cok uzun değildi o yuzden krepe yaptırmıstım duz fön takı olarak onlarda guzel ama bence koluna o seyi dolama ben morlu beyazlı taslı bir kolye takmıstım küpe fln sevmiyorum ondan takmadım

sagol canim yorumun, icin sen mor olani giy diyosun dimi, yanlis anladiysam seni, saclarimi bende acik birakmaya karar verdim :) sence mavisi nasil, yakin cevremden bazi arkadaslar, cok sade oldugunu söylediler, ama kk'da bi kac kisi mavi olani begenmisler, iyice karisti aklim

mavi olanın mor rengi var bende göğüs altındada mor saten kemer
bence mavi olanı al ama onun baska rengi varsa onu al bu rengide cok guzel aslında ama ağır duruyor
mor olanın kemeri mor olanı yokmu leopar sacma olmus gibi

mavi olanın mor rengi var bende göğüs altındada mor saten kemer
bence mavi olanı al ama onun baska rengi varsa onu al bu rengide cok guzel aslında ama ağır duruyor
mor olanın kemeri mor olanı yokmu leopar sacma olmus gibi

mor olani leopar desenli kemeri olmayani bulamadim, mor olarak sadece bu leopar desenli olani mevcut

Ben de you_know a katiliyorum yaaa. keske o leopard desensiz moru olsaydi super olurdu. Ama eger bu ucu arasinda tercih yapmak zorunda kalirsan ben lacivert derim tatlim. Leopard deseni biraz nisan torenine garip kacar gibi dusunuyorum. Baska bi zaman ozel bi yemege gidilirken giyilir ama nisan toreninde fazla diyorum... Lacivert cok hos ayrica biraz sade olmasi guzel cunku takilarinda biraz abartmissin ve elbiseni ortaya cikarticaktir o takilar. Koluna dolanan seyi takma derim.. bana gore tabiki canim benim fikrim. Neden dersen, zaten kolyen abartili ve cok hos ama kolunla hemen hemen cok yakin olucaklar birbirlerine ve garip durabilir acikcasi... onun yerine ayni taslardan olusan bi bileklik olabilir, gayet hos durur .. bak ornekte ekliyorum tatlim bunun gibi bisey.. sacinida KESINLIKLE serbest birak ve su dalgasi yaptir derim eger sacin uzunsa.. hii bide ayakkabilarida bu taslarla suslenmis gri bir topuklu tabiki tamamlicaktir, kiyafetini.. SUPER olucaksin eminimmm! simdiden mutluluklar diliyorummm.

2vxhfo7.jpg

bence koyu mavi...
ona yapılacak bi makyaj çok daha güzel olur bence:)
gözler koyu lacivert dudaklar ve allık nude :)

bence budur.. :lepi:
leoparlı olan çok basitleştirmiş elbiseyi. bayağı duruyor bence..
siyahı boşver.. :dance:
bu renk çok zarif yerimseniben
takı olarakta abartma bence bak ne güzel bi bilezik bi kolye çok cici durmuş. çok pırıl pırıl olmaya gerek olmadan da şık olunabiliyor yerimseniben
kola dolamak için takıcağın şeyin modası geçti canım yaa bence takma.bayanssulusmile

Back