• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan tepsisi hakkında acil yardım bekliyorum hanımlar :))

Ha bide o kalp şeklindeki yüzük yükselticilerinden almadım ben tanesine 30 tl dediler :KK12:

Onun yerine gördüğün kalp şekillerini yaptım aynı boncuklarla çok da sevdim bu halini :)

Kızlaaaaarrrr :KK23::KK23: o kadar konuştum konuştumm :KK70: ve tepsi siparişi verdim cidden yani:KK11: ama ne yapim ben panik bi insanım ve erkek arkadaşım dediki bak ben senin huyunu biliyorum istediğin gibi yapamassın bi problem olur üzülürsün dedi sipariş ver kurtul dedi vallahi bende kendimden şüphelendim :mad: uğraşırdım ama şurda ne kaldı 15-17 gün falan kaldı çalıştığım için vaktim olmuyor hiç uğraşamayacağımı düşünerekten bu tepsiyi 180-TL'ye sipariş veriyorum :KK22:

Umarım tam istediğim gibi olur napim artık herşeye para gidiyor bunada gitsin sırf üzülürüm içimde kalmasın diye verdim gitti sipariş :KK70: nasıl güzelmi
Screenshot_4.png

Ya ama şunu söylemek istiyorum hanımlar kadının para kazanabilmesi çok güzel bişey gerçekten kimseye muhtaç olmadan dilediğiniz şeyi alabiliyorsunuz kendi paranız çünkü hesap vermek zorunda değilsiniz çalışmak çok güzel

Back