Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nişan tepsisi hakkında acil yardım bekliyorum hanımlar :))
Kızlaaaaarrrr o kadar konuştum konuştumm ve tepsi siparişi verdim cidden yani ama ne yapim ben panik bi insanım ve erkek arkadaşım dediki bak ben senin huyunu biliyorum istediğin gibi yapamassın bi problem olur üzülürsün dedi sipariş ver kurtul dedi vallahi bende kendimden şüphelendim uğraşırdım ama şurda ne kaldı 15-17 gün falan kaldı çalıştığım için vaktim olmuyor hiç uğraşamayacağımı düşünerekten bu tepsiyi 180-TL'ye sipariş veriyorum
Umarım tam istediğim gibi olur napim artık herşeye para gidiyor bunada gitsin sırf üzülürüm içimde kalmasın diye verdim gitti sipariş nasıl güzelmi
Ya ama şunu söylemek istiyorum hanımlar kadının para kazanabilmesi çok güzel bişey gerçekten kimseye muhtaç olmadan dilediğiniz şeyi alabiliyorsunuz kendi paranız çünkü hesap vermek zorunda değilsiniz çalışmak çok güzel