Nişan tepsisi hakkında acil yardım bekliyorum hanımlar :))

Ben geldimmm
Ben de nişan tepsimi kendim yaptım, aynalı gümüş bir tepsi aldım ben kestirmedim sonra kenarlarına english home'dan aşağıdaki çiçeklerden alıp silikonla yapıştırdım, sonrasında tepsinin kenarını yine resmini taşla çevirdim, makası da bu taşla kapladım- o biraz eziyetli oldu ama şık oldu- ucuna püskül taktık onun da benzerini ekliyorum.

Yüzük yükseltici için en az 30 tl dediler bana kargo ile 40'ı bulunca vazgeçtim. Kendin yapabilirsin çok da şık olur, ama ben neredeyse 100 lira para harcadım bunlar için İstanbul'da değilsen hazır aldığınla çok fark olmuyor maalesef.

Hayırlı olsun ama bu kadar para harcamışken ben yapmaz alırım o kadar gidiyorsa yani aynı hesap oluyorda ay neyse bi bakayım da emek vermesi daha güzel gibi

Doğru tabii hatıra diye o gün özel diye en güzeli olsun istiyor insan kesinlikle aşırı zaafım var bu konulara parasına bakmıyorum bazen bir kere olacak nasılsa diye ama öyle diye diye açılıyor insan...
Ben de öyleydim söz mendilleri ba hepsine özel uğraştım hamile kaldım lohusa odası terliği bebek süsleri vs kızımın doğumgünü derken ev hatıradan atamadığım süs püs eşyaları ile doldu. Keşke diyorum çok pahalısından almasaymışım kullandıkça eskidikçe atmaya kıyabileceğim şeyler olsaydı:)

Hayırlı olsun ama bu kadar para harcamışken ben yapmaz alırım o kadar gidiyorsa yani aynı hesap oluyorda ay neyse bi bakayım da emek vermesi daha güzel gibi

Canım hepsini ıygun yerden almak gerekiyor, bence yaparsın en azından bir tepsi ya da aynaya pleksileri ve uüzük kutularını süslü püsküllü bir makası koyabilirsin..

kendin yapmaya kalkarsan baya pahalıya maal oluor açıkçası , ben yaptığımdan biliorum çünkü, çiçek malzemeleri tek tek alamıosun misal toplu alıosun ve içerisinden bi kaçını kullanıon falan... Ben tepsimi zararına satıorum açıkçası

Canım kesinlikle yap derim ben...
Hem daha uyguna gelir sana, hem de hatırası bir başka olur kendi el emeğim dersin ...

Bence kanavicede cok hos, Ayrica daha sonra duvarinizada asabilirsiniz..

Cok daha guzel seyler cikarabilirsiniz ortaya..

Çok teşekkür ederim ama bu tarz düşünmüyorum aynalı olanlara taktım biraz :) teşekkür ederim

bence çok iyi akıl etmişsin kendin yap ve tepsiyi fazla kalabalık yapma yüzükler ön planda olsun bide tavsiyem nişan bittikten sonra tepsinin arkasına çerçevelerdeki gibi destek koy yatak odanda çok şık durur. bide yaptığındada bunu bizle paylaşırsan sevinirim.

Canım bence kendin yapmalısın çok daha güzel çok daha özel oluyor inan :)
Ben de kendim yaptım bin bir hevesle herkes de çok beğendi üstelik maliyeti 30 tl oldu sadece :)

Senin için resmini atıyorum beğenirsen nasıl yaptığımı da anlatırım

Kesinlikle paylaşırım inşallah işin içinden çıkabilirsem

Çok hoş olmuş canım hayırlı olsun yapımı basit gibi duruyor camı kestirirken kaç cm kestirdin acaba ve kenarlarına bişey yaptırdınmı

canım cm olarak hatırlamıyorum camcı amcayla bakarak göz kararı karar verdik boyutuna :)
kenarlarına törpüüleme yapıldı sadece

canım yıllar önce bi dükkan görmüştüm hala var mı bilmiyorum ama, ulusta heykeli karşına al sağ taraftaki sokakta bi binada (berbat bi tarif oldu ama kusura bakma) bi dükkan vardı, ahşap alçı ya da ayna istediğin şeyi kesiyorlar sana, bi odası boyama ahşap ya da alçı icin istedigin boyalarla kendin de boyuyordun ya da ordaki kisiler boyuyordu, eğlenceli biyer, belki ordan istediğin aynayı kestirirsin. cunku makul fiyatlıydı, millet ayna kapaklı fotograf albumu falan yaptırıyordu ordan.
ben istemede nişanlımın getirdiği tepsiyi nişan tepsisi olarak kullanmıştım. anlamlı olsun diyerek. yükselteç almıştım üstüne ki onları da arkadaşımın dükkanından makul bi fiyata halletmiştim ugrayabilirsin (ulus suluhan alt kat sol köşede net şeker, pınar dükkanın sahibi)

Eklentiler

• Untitled.jpg
    117,4 KB · Görüntüleme: 92

Bir bakayımda bulabilrsem uğrarım camı burada biyerden de kesitirrm sanırım ya o problem değil kenarlarını falan halletme gerekice ellermi keser yoksa işte ayna kestirkden sonra işlemler yapılması önemli ayyyyy bilemiyorum napacamı özel gün olacak ve ben çok güzel olsun istiyorum teşekkürler öneri için

canım cm olarak hatırlamıyorum camcı amcayla bakarak göz kararı karar verdik boyutuna :)
kenarlarına törpüüleme yapıldı sadece

Boncukları hangi yapıştırıcıyla yapıştırdın törpüleme olunca ellerini kesmiyor değilmi

Boncukları hangi yapıştırıcıyla yapıştırdın törpüleme olunca ellerini kesmiyor değilmi

yok yok kesmiyor çok rahat tutuyorsun elinde. ben japon kullandım ama bazı yerlerde iz yaptı akma vs olunca sen başka bi yapıştırıcı kullan silikon tabancası kullanabilirsin mesela veya nalburdan alacağın kuvvetli uhu tarzında bir yapıştırıcı. Öyle gözünde büyütecek kadar zor bir şey değil inan ki:)

O boncuklar da şerit olarak satılıyor metre hesabı satın alıyorsun. Süs malzemeleri satan yerlerde veya tuhafiyelerde bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…