Canım çok hoş bir seçenek...Neden yapamayasın. Ayna kestir ve kenarlarını törpület hatta ayna kestirdiğin yere elde taşıyacağım dersen onlarda kenarını kaplar. Kaplamazsa sen evde kendin ince bir süngerle kaplarsın. Kalanı istediğim malzeme ve silikona bakar Bak bende kendim yapmıştım. Sana resmini göndereyim.Hatta nişanlımla beraber hazırladık. Oda yardım etti.Şimdi saklıyorum tepsi olan kısmını, nisan da düğünümüz var nasipse, evimizde yemek masasına kullanmayı düşünüyorum.
Merhaba herkese ^^
Şubatta kısmetse hayırlısıyla nişanım olacak aile arasında ama ben hem hatıra kalsın hemde şık olsun diyerekten nişan tepsisi yaptırmak istiyorum bir kaç yere fiyat sordum ve cidden uçmuşlar 200 e tepsi olurmu ben elbisemi alırım onunla çok basit yapımı diye düşündüm ve kendim uğraşmak istedim o kadar para vermek istemiyorum gerçekten... Ama çok becerikli değilim bu konularda doğruyu söylemek gerekirse...Yapacağım bir ayna kestirmek boncuk çiçek alıp yapıştırmak değil mi? sizce alayım mı hazır bitane uğraşayımmı :))))
Şöyle bir tepsiyi malzemeleri alarak kendim yapamam mı aranızda daha önce böyle bir şey yapan var mı acaba...
Yada ankara da oturup malzemeleri tedarik edebileceğim bildiğiniz bir yer varsa çok sevinirim yardımlarınızı bekliyorum...
Teşekkürler
Canım İstanbulda mısın? Eminönünde aynı tepsiyi sormuştum 90tl civarında söylemişlerdi bizden alıp internet sitelerde 200 tl'ye satıyorlar demişlerdi bi bak oraya istersen
Canım İstanbulda mısın? Eminönünde aynı tepsiyi sormuştum 90tl civarında söylemişlerdi bizden alıp internet sitelerde 200 tl'ye satıyorlar demişlerdi bi bak oraya istersen
Çokta güzel yaparsınız.Hem daha güzelini hem daha az maliyetlisini hemde kendi el emeğiniz olduğu için keyfini yaşarsınız.Efser , yapıyordu bunlardan size fikir verebilir...
Yaparsın bence.
Zaten o sonsuzluk işareti, isim yazılı kalpler pleksiler hazır satılıyor.
Özel günler malesef insanların zaafı oluyor, en güzeli olsun isteğimiz satıcılar tarafından fahiş fiyatlarla yanıtlanıyor. Hiç de gerekli değil. Ğç beş yıl sonra atmak isteyeceksin çünkü...
Kendin yaparsın.
Yok artık.. İnsanlar iyice insafsızlaştılar..
Hayırlı uğurlu olsun çok hoş olmuşellerinize sağlık yani böyle kendimizin yapması daha mantıklı ve ucuz yazık günah 200 lira diyorlar hatta 300e bile var
Buna ticaret diyorlar...
Aman o ne boşver. Sen kendin emin ol daha güzelini yaparsın.
meb bağlantısı izin vermediği için resim göremiyorum ama ben şu tepsiyi almıştım nişanım için gittigidiyor sitesinden ve kargo dahil fiyatı 55 liraydı :) istediğin renkte yapıyorlar, tavsiye ederim :) 50 lira için uğraşmaya değmez
Eki Görüntüle 1743124
Merhaba herkese ^^
Şubatta kısmetse hayırlısıyla nişanım olacak aile arasında ama ben hem hatıra kalsın hemde şık olsun diyerekten nişan tepsisi yaptırmak istiyorum bir kaç yere fiyat sordum ve cidden uçmuşlar 200 e tepsi olurmu ben elbisemi alırım onunla çok basit yapımı diye düşündüm ve kendim uğraşmak istedim o kadar para vermek istemiyorum gerçekten... Ama çok becerikli değilim bu konularda doğruyu söylemek gerekirse...Yapacağım bir ayna kestirmek boncuk çiçek alıp yapıştırmak değil mi? sizce alayım mı hazır bitane uğraşayımmı :))))
Şöyle bir tepsiyi malzemeleri alarak kendim yapamam mı aranızda daha önce böyle bir şey yapan var mı acaba...
Yada ankara da oturup malzemeleri tedarik edebileceğim bildiğiniz bir yer varsa çok sevinirim yardımlarınızı bekliyorum...
Teşekkürler
az önce bir mesajınızı alıntılamıştım, burda da denk geldim sanırım evlenme teklifi etti
yapılabilir tabiki, ulusda malzemeleri tedarik edebicleğiniz yerler çok var. youtube da felan yapılışı vardır.
hemen bakıyorummmbalbocegi35 çok güzel tepsiler yapıyor onunkilere bir bak derim
Ulus'ta mutlaka bulursunuz, ya tam adını bilmiyorum ama iki katlı hep incik boncuk satılan eski bi yapı var. ulus pazarının oralarda. mutlaka bulursunuzHeycanımdan her yere konu açıyorum demekkiama ne yapim öyle etrafımda konuşup anlatabileceğim kimse yok o yönden burdaki güzel insanlarla paylaşıyorum
Ulus çarşısında bulabilirim dimi bende onu düşündüm işte benim bir oraya gitmem gerek yaaaaaa ama çok kalabalık neresinde satılır kii neyse geze geze bulurum
balbocegi35 çok güzel tepsiler yapıyor onunkilere bir bak derim
Ulus'ta mutlaka bulursunuz, ya tam adını bilmiyorum ama iki katlı hep incik boncuk satılan eski bi yapı var. ulus pazarının oralarda. mutlaka bulursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?