• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan tepsisi acil fikirler

• Konu Sahibi Konu Sahibi CoskuylaYasamak
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
yzktepsisiny2.png

yzkveekerbj4.png

s6300830vh9.jpg

Çeşitlerim çok bunlar iki tanesi. Yardımcı olabilirim.
Şimdiden hayırlı olsun nişanınız.

canm o tepsinin dısını nasıl yaptın yapıstırdınmı cok güzel görünüyorda o kurdeleleri falan nasıl yaptın merak etttim

inanmiyorum yaaaa
icim gitti kizlarr...
benim nisanimda böyle bi tepsim olmadi
hersey cok acileye geldi,bende fazla üstüne düsmemistim

siz siz olun herseyi adetine göre özene bözene yapin:gitme:

zaman zaman canım kolay yapılışı ama baya bi zahmetli. Dikkat gerektiriyor.

snnr sipariş yapıyoruz evet. istenen renk model boy yapılabilir. Fiyatları değişkenlik gösterişyor boyutuna göre canım. Bu boy mu düşünüyorsunuz?

zaman zaman canım kolay yapılışı ama baya bi zahmetli. Dikkat gerektiriyor.

snnr sipariş yapıyoruz evet. istenen renk model boy yapılabilir. Fiyatları değişkenlik gösterişyor boyutuna göre canım. Bu boy mu düşünüyorsunuz?

yani evet bu boylarda gümüş dikdirtgen yada oval tepsiye düşünüyorum ama ben kendi emeğim olsun istiyorum o yüzdende nasıl yapıldığına dair ufak tüyo alıp başlamak sitiorum annem yapıştırmama izin vermiyor üsgtüne yaparsın diyor ama bu kenarlar cok hosuma gitti o tüller falan iste o tülleri ne tür yerlerden magazalardan bulabilirim adı ne die gecio bu nikah şekeri satan yerler bilirmiki bu süslerin neerelde satıldıgını acaba baska örnekler armı elinizde cok harikalar yaa birde nişan tepsisini kız tarafı hazırlar demi yaa oğlan tarafı deil demi

Yapıştırma yapmazsan bu modelleri yapamazsın canım. Annenden izin kopar yada yeni bir tepsi al.

Sevgiler.

ayyykızlarrr malzemelerimi aldım geriye yapmak kaldı artık yapınca buraya ekleyeceğim muhakkak hiç merake tmeyin ama inş yapabilirim yalnız o resimdeki beyaz saten üstüne olanların sapına yapılan ciceklerde bi türklü bulamadım birde o dısa cıkan yerleri nasıl yapmışlar bi türlü çözemedim yaa nese yapğacam artk bleyler :))

ImageShack© - Gallery

ÜSTTEKı LıNKE TIKLAYIN KIZLARRR

ewvet kızlar bakın bakalım şimdlik öölesine yaptıgım uydurmasyon daha hi.ç bieyi yapılmadı öölesine ugrastım, dahası kafamda tasarladıgım bu tabi eksikleri var ama yüzde 90 bööle olacak daha makas falan saracagım kenarlar düzelecek o içteki boncuklar yapısacak vs. ama baska çiçek bulamadım onu tek koyacagım o tülü diğer tarfına da yapacam iki taraflı olacak sizce nasl kızlar güzelmi baska ne yapabilrim annem cok abartılı biey yapma dio böle cok hoş oldu dio birde yüzükleri koycak bişey bulabilsemm işte o akdar gezdim yüzük loyacak bişey bulamdım yaa

Son düzenleyen: Moderatör:
vavvv süpermiş bu nişan tepsisi hazır satılıyor sanırım ne uğraşıcaz:)

canım çok güzel olmuş nasl yaptın anlatırmısın bayıldım çünküü

Back