C
CoskuylaYasamak
Ziyaretçi
- Konu Sahibi CoskuylaYasamak
-
öncelikle hayırlısı olsun
hala yapılıyormu nişan tepsisi
ben 2 gelin gelin aldım,yapmadımda ,istemediler,,
öncelikle hayırlısı olsun
hala yapılıyormu nişan tepsisi
ben 2 gelin gelin aldım,yapmadımda ,istemediler,,
Canım ben sana bizim nasıl yaptığımızı anlatayım...
İstediğin büyüklükte bir karton kesiyorsun istersen kalp kare yada dikdörtgen olabilir...
O kartonu kaplayacak kadar saten kumaş alıyorsun beyaz al derim ben, hem tenmizliği sembolize eder, hem de zaten saten olduğu için parlıyor...
Kartonun üzerini gene kumaşçıdan yada thafiyeciden alacağın elyafla ve daha sonra kumaşla kaplıyorsun... Biz saten kumaşı kartonun büyüklüğünde biçtk.. Halam üzerine kurdela nakışı işledi nişanlığım mor olduğu için mor pembe ve lila tonlarda.. snra yastık gibi üç kenarını diktik ters çevirip içine elyafla kaplanmış kartonu yerleştirip açık olan ucunu elde temiz dikiş yaptık.... Etrafına da fistoyu büzgülü bir şekilde diktik.. çok da güzel oldu... Eklemiştim foruma ama bulabilirsem gene eklerim..
canım 1 hafta sonra nişanım var bu şekil bişey hazırladım kurdeleleri birbirine bağladım yapıştırma yok yani.üzerine dağnık şekilde boncuklar koydum eğer sen tepsiyi kaplamak istersen belki yapıştırma olabilir.makası kurdeleye sardım sadece üstte olan deniz yıldızını yapıştırdım
canım bu da benim söz tepsim. kendim yapmadım yaptırdım ama yapımı çok kolay. vaktim olsaydı kendim yapacaktım. kenarları sarı yaldız olan ortası gümüş olan tepsi aldım. tepsiyi tutma yerlerine düz olarak altın sarısı kurdele geçirmişler. kenarlarına altın sarısı tül gibi kurdele alıp pileli şekilde katlatıp yapıştırmışlar. silikon yapıştırıcı kullanıyorlar. üzerine boncuk yapıştırmışlar. 3 er den 6 tane deniz kabuğu var. birer tanesinin içleri tepsiye gelecek çekilde yapıştırıyorlar. diğer ikisinin içi birbirine bakacak şekilde tek kenardan yapıştırılıp tepsiye yapıştırılanların üzerine yapıştıyorlar. deniz kabuklarının arka kısmına tülün içine lavanta koyarak yapıştırmışlar. deniz kabuklarının etrafını da birbirlerine yapıştırmadan önce yapıştırıcı sürüp sime batırıyorlar. bu kadar canım başka bişisi yok.önemli olan silikon tabancasını temin etmen. elinde yoksa da çok pahalı birşey değil.
kızlarr benimde agustosta nisanım var... bende yavas yavas nisan yastıgımı tasarlamaya başladım... şimdilik bikaç bişey ekledim.. benimkisi tepsi değil nişan yastığı olacak gümüş ve mor kombinasyonu yapacağım bu resimde denedim şöyle bir tasarladım ... daha kenarları işlenecek ve mor zeminin üzerine oturtulacak... bitmemiş halin işte burda........
canlarım ikiside çok güzeller ben şey soracaım o makası ne ile kapladın sonbaharcım bende öle bişşey fdüşünüom nasıl yaptın o makası müebbet sevdam seninkide çok tatlı özellikle yüzük kutularına bayıldım fazla inceleyemedim müsait anımda daha detaylı inceleyecem canlarım cok saolun kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?