• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan tepsilerim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
slm hayrish ben şimdi anlamadım bunlar sizin adetlerinizden mi oluo neden tepsi getiriolar gelirken size bende nişanlıyım ni,şanım temmuzda oldu kayseriliyiz ama bizde böle bi adet yok.. açıklarsan çok sevinirim canım ..

vallahi ne diyecegimi bilemedim
ne kadar guzel ve de en ayrintisini bile dusunmusler
hangi yorenin adeti merak ettim
her misafirin elinde bir tepsiyle geldiler nisana sanirim
cok buyuk bir incelik kiymetini bilin
bir omur boyu mutlulugunuz bozulmasin

canim bizde nisanlimda bulgaristan gocmeniyiz bizdede boyle kapsamli tepsi olmaz aslinda ama iclerinden gelmis bu sekilde uygun gormusler yani ben 3 tane ic camasiri begendim kayinvalidem bi tepsi yapmis allah razi olsun onlardan bunlar guzel seyler cunku darisi tum genc kizlarin basina amin iyi dileklerin icin canim

slm hayrish ben şimdi anlamadım bunlar sizin adetlerinizden mi oluo neden tepsi getiriolar gelirken size bende nişanlıyım ni,şanım temmuzda oldu kayseriliyiz ama bizde böle bi adet yok.. açıklarsan çok sevinirim canım ..

canım bizde tepside olur bohçada.yani hiçbişey gelmiyo diye bilmiyorum ama gelecek şeyler ailelerin ve bizlerin tercihine bağlı.kayseride nasıl olur bilmem bunlar yörelere göre farklılık gösteren şeyler sizdeki adet bizde yoktur bizdeki sizde...seninde hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin...

bence çokta güzel değiller,patik ,çorap ve yemeniden başka bir şey yok,çok zevksizce düzenlenmiş,vede tepsilerin kenarları hep atmış,,hem artık tepsi değil sandık gidiyor nişanda,,bir genç kıza verilen değer bumudur,daha şık ,daha kaliteli,olabilirdi,öylesine adet yerini bulsun diye yapılmış,tepsiler,kimse gerçekleri yazmıyor,çok beğendiklerini söylüyorlar,aslında bence hiç beğenmediler,çok eleştiri alacağımı bile bile gerçek düşüncelerimi söyledim,
neyse ,hayırlısı olsun...

bu senin düşüncen şekerim.başkalarınınkine karar vermek sana düşmez diiiimiiiii.öpüldünnn veeee ayrıca tepsilerim harika çok özenli dizilmiş sandıktan nefret ediyorum bebişim ben.şık kalitemi pardon senmi yarattın bunlarıda kriterlerini sen koycan...adet yerini bulsun diye yapılmış ya ona bak yapılmış işte...ayrıca tepsi kenarımı atmış ee ataarrr yasak mı vaaarrr ben böyle seviyorum tepsileri eskitilmiş görünüm oluyo daha doğal .insan görmek istediklerini görür.. hehe şimdi sen gerçeğini yazdın BUNLARDA BENıM GERÇEKLERıM OKıııııı

Son düzenleme:
bence çokta güzel değiller,patik ,çorap ve yemeniden başka bir şey yok,çok zevksizce düzenlenmiş,vede tepsilerin kenarları hep atmış,,hem artık tepsi değil sandık gidiyor nişanda,,bir genç kıza verilen değer bumudur,daha şık ,daha kaliteli,olabilirdi,öylesine adet yerini bulsun diye yapılmış,tepsiler,kimse gerçekleri yazmıyor,çok beğendiklerini söylüyorlar,aslında bence hiç beğenmediler,çok eleştiri alacağımı bile bile gerçek düşüncelerimi söyledim,
neyse ,hayırlısı olsun...

yazmak istemesem okur gecerdim
herkezin adetleri farkli olabilir kimiside tepside,sandikta ya da hicbirsey goturmez
herkezin kendi bilecegidir yani
gelenlerin cogu el emegi
yapanlarin eline saglik
cok guzel birsey insanlar adetlerini yasatmasi

bakın madam zehranaz modern asil bayan başkası da kendi fikrini söledi haaa galiba öyle söylemek istemedi bi bize tercüme edermisiniz.başkasının adına yorumlar yapmayalım olurmu. isterseniz çok net şekilde ıĞRENÇLER yazabilrdiniz.veee böyle asil nezaket sahibi insanlara siz madamlar gibi böle ayyy çok banel oha falan oldum tarzı pek yakışmıyo gibi geldi bana.affınıza sığınarak kendi fikrimi söledim ama siz bi benide tercüme edersiniz artık...................................................

hayırlı olsun canım ALLAH tamamına erdirsin eşyaların çok güzelopuyorumnanaktan
ne güzel dizmişler herşeyini fazlasıyla yapmışlar helal olsun:nazar:
sende iyi günlerde huzur sağlık mutlulukla kullan güzel kızımŞeniz

teşekkürler ablacım.bazı modernize ablalarımız beğenmez böle şeyleri ama ben bir genç olarak verilen emeğe saygı duymayı çok iyi biliyorum...aslında eşarptır patiktir böyle şeylere zahmet etmeye gerek olmadığını düşünürüm hep ama hediye olarak gururla kabul ederim.
darısı tüm adetlerimizden haberdar olan genç kızlarımızn başına...

ALLAH MESUT ETSIN
bende ilk defa gördüm tepside.bizde de bohca olur.
önemli olan adetmis yapilmis.rabbim huzur mutluluk versin insallahh.tamamina erdirsin insallah

bu senin düşüncen şekerim.başkalarınınkine karar vermek sana düşmez diiiimiiiii.öpüldünnn veeee ayrıca tepsilerim harika çok özenli dizilmiş sandıktan nefret ediyorum bebişim ben.şık kalitemi pardon senmi yarattın bunlarıda kriterlerini sen koycan...adet yerini bulsun diye yapılmış ya ona bak yapılmış işte...ayrıca tepsi kenarımı atmış ee ataarrr yasak mı vaaarrr ben böyle seviyorum tepsileri eskitilmiş görünüm oluyo daha doğal .insan görmek istediklerini görür.. hehe şimdi sen gerçeğini yazdın BUNLARDA BENİM GERÇEKLERİM OKİİİİİİ

Bunları buraya koyduğunuza göre eleştirilere de açık olmalısınız ,siz nasıl ki ben çok beğendim diyosunuz başka birileri de beğenmeyebilir gayet normal.Rahatsız oluyosanız buraya koymayacaksınız resimleri.Amaç ne burda herkes aaa çok güzel bayıldım fln desin diye mi koyuluyo?

Benim fikrime gelince, ben ilk kez nişan tepsisi görüyorum ilginç geldi ama bayaa şey var içlerinde şampuan fln dolu olan tam benlik:)Hayırlı olsun diyorum mutluluklar diliyorum...:1ninca:

herkes ayni dusunmek zorunda degil..sen mutlu olduysan gerisi sorun degil..ayrica bana gore esyayla verilen deger olculmez.bircok kadindan bunu duyuyorum kizima su kadar esya yapilmis cok deger goruyor baskasina hic esya yapilmadi yazik kizi sevmiyorlar diye..
hayrish Allah tamamina erdirsin..omur boyu mutlulular dilerim..

Back