• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişan telaşı

aysedndrk

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2013
15
0
6
34
İstanbul
Kızlar 2 hafta sonra nişanım olucak fakat ben çok ama çok heyecanlıym kendimi işe bile veremiyorum tuttuğum mekan biraz küçük acaba sıgacaklarmı kaç kişi gelcek kafam allak bullak birde ben ve nişanlm oynamayı pek sevmeyiz herkesn ortasında nasıl oynicaz dans edicez bu konuda bana yardm cı olurmusunuz

bende oynamayı sevmem. o yüzden evde isteme+nişan. sadece nikah yaptırırım

Nısan yemegi vermiştik biz. 30 kişiydik. Ne dans ettik ne baska sey yapıldı. Yuzukler takıldı yemek servisi basladı sonra pasta kesildi. Eger böyle birseyse dans etmenize gerek yok. Hem heyecan yapılıyor. Ne olursa olsun. Herkes memnun olacak mı bı terslık cıkar mı? Hep bunları dusunup duruyor insan ister istemez heyecan olıyor. İstediklerinin ertesi gunun stres ve heyecandan o kadar yorulmusuz ki kalkamadık yerimizden ama nişanda rahattım sende rahat olmaya bak o gun senın ve nişanlının gunu tadına varın. Kafana baska birsey takma

Bende evde sóz nişan düsünmüştm ama bizim ve onlarn tarafı kalabalık oldugu içın nşanı salonda yapmaya karar verdik bugün nişanlmla da konuştm kasma rahat ol dedi ama kendiside bi okadar heyecanlı umarm hayal ettigm gibi olur

Kızlar 2 hafta sonra nişanım olucak fakat ben çok ama çok heyecanlıym kendimi işe bile veremiyorum tuttuğum mekan biraz küçük acaba sıgacaklarmı kaç kişi gelcek kafam allak bullak birde ben ve nişanlm oynamayı pek sevmeyiz herkesn ortasında nasıl oynicaz dans edicez bu konuda bana yardm cı olurmusunuz

nişanın oldu mu cnm

Back