• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan takısı

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

anneadayi30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2008
65
13
98
44
arkadaslar nişanda erkek tarafı bilezik takacakmış bana. benim bildiğim nişanda set de takılır. yanlış mı biliyorum yoksa düğünde mi takılır set?

valla bana nısanımda takılmıstıı 4 bılezık bır settt bende nısanda takılır dıye bılıuyorumm

arkadaşlar başka bilgisi olan varmı? nişanda set takılır mı? yoksa sadece düğünde mi takılır? tabi herkese göre farklıdır bu ama genel durum nedir?

Nisanda sart degil isteyen takiyor ama sart degil dedigim gibi.Sen yine bileziklere dua et bana hiiic birsey takilmamisti.delikafadulden Annenin fikrini sor o takilacak diyorsa taktir.Sizin adetlere gore hareket etsinler tabi durumlari varsa.

ya canım bu kadar önemli değil bence benimde nişanımda takıldı ama mesela dayımın düğününde taktılar size kalmış birşey bu

Bu hem sizin isteğinize hem de karşı tarafın bütçesine bağlı bir şey.Set eninde sonunda alınıyor nasılsa zamanı çok da önemli değil.

ha nişan ha düğün çok bişi farkediyor mu ki ? benim sözümde 2 bilezik ve tektaş takıldı evlerine gittiğimde de bir bilezik daha taktılar.hiçbir zaman da şu bu diye bir talepte bulunmadım.bence beklentilerinizi ne kadar alçakta tutarsanız o kadar mutlu olursunuz.ve bekletileriniz ne kadar yüksek olursa o kadar mutsuzluk kapınızda demektir... hayırlı olsun şimdiden

yani sormak istediğim şu,
set nişanda yada düğünde takılabilir öyle mi? nişanda takan düğünde takmaz,düğünde takan nişanda takmaz. bu mudur?

evet canım aynen o şekilde ;) haa isteyen ve maddi durumu el veren hem nişanda hem düğünde takar o ayrı ;) ama söylediğin gibi nişandan takan düğünde takmaz.düğünde takacak olanda nişanda takmaz...

set nişanda yada düğünde takılabilir öyle mi? nişanda takan düğünde takmaz,düğünde takan nişanda takmaz. bu mudur?

Nişanda,düğünde erkeğin bir şeyler takması hoş olur,adet nedir onla pek ilgilenmem ben.
Nişan ya da düğün diye ayırmanıza gerek yok.İçinden gelirse her ikisinde de bir şeyler takabilir.
Benim öyle bir talebim olmadı,ama eşim sadece pırlantayı sevdiğim için bana sürpriz yapıp pırlanta set takmıştı nişanımızda.
Belki size de böyle bir süpriz yapabilirler.yerimseniben

canım bütçeye göre değişiyor..gönül isterki çok taksınlar..çünkü bunları gelin tek yemiyor yanii.kaynanam 5 buse taktı.damadın teyzesi pırlantalı bir kolye,kayın pederim tamtur taktı..buse dışındakiler süs yanii..ben hiç bir şey istememiştim..keşkem isteseydim..şimdi şu krizde süper olurdu ahhahadelikafaduldenki bu krizde altın uçmuş durumda...Allah herkezin yardımcısı olsun..

Son düzenleme:
ben kendim taktırmadım set.istemme ne gerek var takmam ben sevmiyorum.onun yerine güzel bi kolye aldırdım altından hem şık hem spor

nişanda set takılmaz,ama içlerinden gelen bişeyse olabilir(maddi durum iyiyse falan)set düğünde takılır,hem bilezik hem de set takılır;)

benim teyzeme nişanda set takıldı ama düğündede anlaştılar aynı seti tekrar taktılar yakın birkaç akraba dışında zaten nişanda set alındığını bilen yoktu. maddi durumuda kasmamak gerek.

Back