aralık salonu tutmuştum ama iptal edeceğim. dünde zaten sözlümle kavga ettik. "herkes duymuş rezillik ben böyle rezillik görmedim" dedi "evet haklısın siz rezil ettiniz beni" diye bağırdım. kalktık masadan konuşmadık.
olay ne tam olarak bilmiyorum ama sanırsam kv nişandaki takıları istiyor,,,,
ilk olarak sen nasıl bir nişan yapmak istiyorsun??? evde sade mi yoksa tuttuğun salonda mı????
evde yapmak istşyorsan evde yap,,, ama diyorsan ki içimde uhde kalıcak salonda nişan yapmadığım için o zaman salonda yap nişanını,,,,
kendi tarafına söyle damada hiçbir şey takmasınlar,,, ( sanıyorum ki kv oğlanın üstündekiler oğlanda kalır dedi))) sana takılanlarıda istşyorsa söylersin eşine dostuna akrabana takını sana veya annene verirler,,,,
hiç bu konularda polemiğe girme KV,,, gerçekten,,,,
sen sevgiline yeni bir hayata başlıyacaksın ona bak ona kafa yor,,, nişanım nasıl olucak onları düşün,,,,
sözlün tabikide şimdi ikinizin arasında kaldı,,, hem şimdi ailesine rest çekerse ailesi ile arası bozulursa senin ilişkin ileride çok etkilenir,,,,, bir kaç yıl sonra seni suçlu gibi görür,,,
eğer sevgilini seviyorsan hayatını onunla paylaşmak istiyorsan,,, bunları yap,,, biraz sağır ol biraz kalın derili ol,, zaten zaman içerisinde herşey yoluna girer,,,, ( senin kV istediği zaten aranızı bozmakdı ve yapıyor bunu da belirteyim)
ama diyorsan ki çok da sevmiyorum yada bu kadar stresi çekicek kadar önemli değil o zaman yollarını ayırma zamanıdır,,, ne yazıkki
((,,,,