- 23 Ekim 2014
- 198
- 41
- 48
- Konu Sahibi sezenpanpisiniz
-
bizde de gelinde kalir ama benim kaynanamda nisanlimi etkilemis ama ben vermem takilar kizda kalir dedim aramiz bozuldu biraz bilmiyorum gicik oluyorum kayinvaldeme surekli nisanlimi alttan alttan etkilemeye calosiyo basariyodakızlar, nişanım olacak. kayınvalidem müstakbel nişanlıma demişki "nişanda geline takılan gelinde kalır erkeğe takılan erkekte kalır" bu çok saçma değil mi? Bizde nişan takılarının tamamı kıza aittir. ne yapmalıyım sizce? Nişandan önce uyarmalı myıım?
hayatım bunlar tam tersi erkeğin eksiklerini gidermek için kullanacaklarmış... ayrılık için bi sebep mi sence bu? Sözlümde onlardan yana. bana ilgi alakası bile azaldı.Normalde olması gereken kızda kalması ve kızın çeyiz vs gibi ihtiyaçlarını gidermesi için kullanılır canım. Ayrıca nişanlın böyle bi konuyu annesine dile bile getirmemesi gerekir.
canim kaynanan illa takilar bizim diyorsa gotur ver eline cik git nisanlinda orda olsun ama taki meselesini nisanlinla konus onu ikna etmeye calis yinede ayrilma derim onunuzde uzun yillar var sende ona gore o aileye tavrini alirsin nisanlilikta en cok bu sebepten ayrilmalar oluyor ayrilma ama nisanlina kirildigini belli et bi surede konusma o senin gonlunu alsin belki sana olan sevgisinide olcersin ona gore ne yapacagina karar verirsin hem bi kere sen calisiyomusun bilmiyorum ama erkegin maasi var onla giderir eksigini senin maasin yok paran yok o parayla senin eksiklerini gidermen lazim bunlarin hepsini paylas nisanlinlahayatım bunlar tam tersi erkeğin eksiklerini gidermek için kullanacaklarmış... ayrılık için bi sebep mi sence bu? Sözlümde onlardan yana. bana ilgi alakası bile azaldı.
bence cok mantikli canim nisani evde sade bi toren yap gitsin takilarda dugunde takilsin takilarda onlara kalmamis olur sende uzulmezsin o kadinda catlasin nisan tarihin ne zamanBen çalışıyorum gelirim de iyi çok şükür ama olay takının miktarı ve para değil.. olay artık onlar kız mı alıyo kız mı veriyo bizim istediğimiz neden olmuyor biz onların her istediğini yapacak mıyız?? İnsan buna gıcık oluyor birde benim mutluluğumu maddiyat için bozmaya çalışıyo anası ona çok gıcığım. Kızlar sizce bunlar ailecek bize konuşmaya geldiğinde nişan falan yapmıyoruz salonda tutmuyoruz eve gelin takın yüzükleri desek mi? ben öyle yapim diyorum yine bizim dediğimiz olsun çünkü bunlar kız evi gibi her istediğimiz olsun istiyor. anası çok çaçaroz ona uyuz oldum ben
aralık salonu tutmuştum ama iptal edeceğim. dünde zaten sözlümle kavga ettik. "herkes duymuş rezillik ben böyle rezillik görmedim" dedi "evet haklısın siz rezil ettiniz beni" diye bağırdım. kalktık masadan konuşmadık.bence cok mantikli canim nisani evde sade bi toren yap gitsin takilarda dugunde takilsin takilarda onlara kalmamis olur sende uzulmezsin o kadinda catlasin nisan tarihin ne zaman
hayatım bunlar tam tersi erkeğin eksiklerini gidermek için kullanacaklarmış... ayrılık için bi sebep mi sence bu? Sözlümde onlardan yana. bana ilgi alakası bile azaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?