Yani ne bileyim kadınlar aşırı derecede Çalışkan benim ailemde böyle vızır vızır Hani ben onlara zaten yetişemem de o yüzden boş çay bardağı falan pek görmem bazen kuzenlerim erkek kuzenlerim ya da böyle enişteler damatlar falan da çay koyar bizimkiler biraz hanım köylü ondan herhalde böyle erkek erkek ama kadın üzülmesin diye yorulmasın diye elinden geleni yapıyor falan o derece değişik tipler ya bilmiyorum belki ben atarken nedir bilmiyorum Hani böyle filmlerdeki kötü kötü adamlar var ya onlara atarsın kötü bir şeydir yanii

ama ne bileyim yani bir erkeğin de erkek gibi olması çok güzel bir şey erkek benim gibiyse benim yaptığım her şeyi yapabiliyorsa o erkek gibi değil kadınla erkek birbirinden ne kadar farklı işler yapabiliyorlarsa ne kadar değişiklerse birbirlerine o kadar çekici gelirler yani öyle değil mi benim yaptığım şeyi o o kadar güzel yapamamalı ya da onun yaptığı şeyi ben o kadar güzel yapamamalıyım ki birbirimizden farklı olalım birbirimize değişik gelelim çünkü gidelim yani ikimiz aynı bu aşk aşk olmaz ki Tarkan bile şarkısında bahsetmiş "sen bana ben sana benzersek ne olur? nasıl dayanır ki aşk bu kadar aynılığa?"