- 9 Mayıs 2014
- 590
- 930
-
- Konu Sahibi Tasbebek09
Ev ici denetim cok zor olur zaten o yuzden yasak olacağını da sanmamkızlar merhaba ekimde nişan düşünüyoruz. ama yasaklar geldi malum. biz evde ailesi arası yapcaz. öyle büyük bir şey değil yani pasta kesilecek yüzük takılacak o kadar. evde de yasak var mı google arattım ev için herhangi bir şey yazmıyor. (anladığım kadarıyla) izin almam lazım mı nereden alınır nasıl olur? bileniniz var mı?
Ev ortamında herhangi bi yasak yok ama bence iptali en doğrusukızlar merhaba ekimde nişan düşünüyoruz. ama yasaklar geldi malum. biz evde ailesi arası yapcaz. öyle büyük bir şey değil yani pasta kesilecek yüzük takılacak o kadar. evde de yasak var mı google arattım ev için herhangi bir şey yazmıyor. (anladığım kadarıyla) izin almam lazım mı nereden alınır nasıl olur? bileniniz var mı?
+1Bu yasaklar ne için kondu toplu bir yerlerde olunmasın diye oynanmasın diye. siz şimdi daha küçük bir yere insan toplayacaksınız vallahi cok şaşırıyorum gercekten madem cok nişan önemli sizin için 2 aile arasında sadece anne ve baba olarak yapmak daha mantıktı. şakası yok bunun çünkü sağlık bu!!!!