Nişan Nişan sonrası hediye sorunsalı

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

thesmurfs1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
88
Sevgili kk üyleri,
Ağustosta nişanım var ve hala nişan sonrası dağıtılan hediyelere karar veremedim :(( normalde herkes mendil ve lavanta keseleri dağıtıyor ama ben hem farklk hemde hediyeleri alan kişinin kullanabilmesini istiyorum. Hediye olarak minik kokulu sabunlar düşündüm ayrıca yanına tülbent dağıtmak istiyorum. Ancak tülbentlerin oyalı olması sartmıdır. Annem kaynana içün oyalı olmalı deniyor ama ozamanda aynı sepette bu sizin diyerek ayırmakta olmaz erkekler tülbent alamaz yani ben kadınlara oyasız tülbent erkeklere corap veya havlu dağıtsam cokmu ayıp kaçar. Siz olsanız nasıl yapardınız???

tülbent konusunda bişey diyemicem canım. ben kokulutaş yapıyorum onları dağıtıcam nişanda. kişi olarak değil aile olarak düşündüm. erkkeler zaten almıyor hediyeleri genelde. sözde öyle oldu benim. eşim aldı zaten diyip almıyolar.

ben nişanımda magnet dağıtmıştım, isterseniz özelden fotoğraflarını atabilirim. sadece kadınlara dağıtıldı ve şimdi gittiğim her evde de görüyorum çok keyifli oluyor :-) zaten nişan yakınlara yapılır, hoş bir hatıra olur diye düşündüm ben :KK51:

Benimde isteme söz nişan bir arada olacak yalnız merak ettiğim birşey var ben birşey dağıtmayacağım genel adetmidir bu dağıtma olayi ?
Birde misal magnet falan demissiniz bunları siz mi aldiniz yoksa nisanliniz mi aldi ? Yani onlara mi aldirmamiz lazim yoksa kiz tarafimi aliyor

Benimde isteme söz nişan bir arada olacak yalnız merak ettiğim birşey var ben birşey dağıtmayacağım genel adetmidir bu dağıtma olayi ?
Birde misal magnet falan demissiniz bunları siz mi aldiniz yoksa nisanliniz mi aldi ? Yani onlara mi aldirmamiz lazim yoksa kiz tarafimi aliyor

nişan da hemen hemen herşey kız tarafına düşer pastası hediyesi ikramlıkları falan. senin oldu mu nişanın ?

Back