Saç Kesim Şekilleri nişan saçı

• Konu Sahibi Konu Sahibi lovable
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
L

lovable

Ziyaretçi
kızlar haziranda nişanım var nolur yardımcı olun. böyle dağınık topuz yada su dalgası tarzı bişi istiyorum evde olucak nişan oyüzden abartı istemiyorum abiye kıyafete uyumlu şık bişi lazım. resim koyarmısınız yardım edin noooluuuuur:1no2:

yaaa neden kimse cvp yazmıyo ki

canım duuu ben sana bikaç model ekliycem bende nişanım için araştırmıştım baya

canım burdaki taç ve tokalara takılma sen onları kıyafetin uygun ufak süslerle tamamlar kuaförün

Eklentiler

• $saç3.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 120
  • $saç5.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 456
canım burdaki taç ve tokalara takılma sen onları kıyafetin uygun ufak süslerle tamamlar kuaförün

bunların hepsine bayıldım bende aradım baya google dan ama görmedim bunları çok güzeller.saol cnm:)
bide ya sen nişanlanmışsın ya rica etsem elbise fotoğrafını koyabilirmisin. elbise konusunda da çok fena kararsızım:):1shok:

canım ben kıyafetimi diktirdim öyle kabarık bişi istemiyodum sana netteki modeli koyayım benim üstümde iyice görünen resimler varsa bilgisayarda onları da eklerim

canım kıyafetim aynı bunun gibi dikildi sadece ön kısmına şık bir broş koydurduk...ayakkabı ve çantamı da elbisenin kumaşından alıp kaplattık çok şık oldu herkes çok beğenmişti saçım ve kıyafetimi...

Eklentiler

• $9.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 96
canım benimkide küçük bişeydi ben komple masa yaptırdım onlerden biraz arkaya alıp çiçek taktırdım elbisemin renginde tam istediğim gibi oldu

benim de küçük olucak zaten evde yapıcaz teras bahçe falan. elbise çok güzelmiş böyle bişi düşünüyorum bende kabarık istemiyorum. ama saç konusunda abartabilirim baya bilmiyorum:) teşekkür ederim resim için

bende bukle yaptırmak istiyorum ama çok sık değilde dalgalı çok hoş duran modelleri var sizce güzel olurmu arkadaşlar tavsiye edermisiniz resimlerle örnekler varmı ben bulamıyorum bir türlü

ben kendimde sac modellerle cok ilgileniyorum istersen dahada gönderebilirim bunlari internette buldum daha güzellerde var

Eklentiler

• $2535-gross[1].jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 86
  • $bruidskapsel3[1].jpg
    10,8 KB · Görüntüleme: 88
  • $hairtipsdgg9[1].jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…