hayırlısı nasılsa öle olsun canım. Önemli olan mutluluğunuzBende nekadar çok istesemde o tarihi olmucak biliyorum. O yüzden onlar teferruat. Hayırlısıyla olsunda gerisi boş valla canım.
Resimlerin hepsi çok güzel çıkmış
Allah tamamına erdirsin daha güzelleri ile :Sarubeq:
Darısı bekar olan KK kızlarının başına inşallah..
Mutluluğunuz daim olsun..
cok güzel kareler aşk dolu :asigim:
mutluluklar a.s. a.s. a.s.
Teşekkür ederim gizem inşallah cuma günü sende en güzel şekilde yaşarsın bu mutlu günü... Amin darısı isteyen herkesin başına
kuzummm harika resimler bunlar her biri birbirinden güzel bayıldım Allah nazarlardan saklasın
çok tatlısınız ayrıca babandan sakladığınız o poza bittim bizde aynı şeyleri yaşadık nişanlıyken çok çeknirdik babamın yanında evlenince daha rahat eiyorsun ama yine de baba yani :1rolleyes:
evet cnm katılıyorum sana
canım benimmm çok teşekkür ediyorumm....
canımmmmmmmm çoook güzel özetlemişsin bende aynen bu şekilde dşünüyorum
ve kötü eleştiri yapan ve çekemeyen herkes için "KISKANANLAR ÇATLASIN" diyorummm :))
çok sağol tatlım opuyorumnanaktan
teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktan
ooyy pembelimmmmm senmi deldin benim topiğime :kedi: darısı başına cantanem opuyorumnanaktan
tşk ederimmmmm opuyorumnanaktan
canımmmcımmm tşklerrrr opuyorumnanaktan
amin canım tşk ediyorm :)
tşk ederim sağol... herkes kendinebiz istedik ve çektirdik... babam mı yani bahanemiz? albüme koydurtmadık zaten nerde görücek..odamımı araştırcak acaba albüm dışında foto çekindilermi diye
aslıcım Allah tamamına erdirsin çok güzel pozlar
hele biri ahahahhaha:jeyyar:
çok minnoşsunuzzz :) mutluluklaaaaar
çok tatlı ve güzelsin cok yakısmıssınınz allahım nazarlardan saklasın mutlulugunuz daim olsun
Söze ne gerek var
Allah düğün fotolarına bakmayı nasip etsin...
fotoğraflarının hepsi çok güzel son öpücük tam olmuş bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?