::. Nişan - Profosyonel Stüdyo Çekimlerimiz .::

hayırlısı nasılsa öle olsun canım. Önemli olan mutluluğunuz ;) Bende nekadar çok istesemde o tarihi olmucak biliyorum. O yüzden onlar teferruat. Hayırlısıyla olsunda gerisi boş valla canım.

Evet canım önemli olan tarih değil o günün anlam ve önemi yani ... :)

Resimlerin hepsi çok güzel çıkmış :nazar:
Allah tamamına erdirsin daha güzelleri ile :Sarubeq:
Darısı bekar olan KK kızlarının başına inşallah..

Teşekkür ederim gizem inşallah cuma günü sende en güzel şekilde yaşarsın bu mutlu günü... Amin darısı isteyen herkesin başına

Mutluluğunuz daim olsun..

Teşekkür ederim gamze amin inşallah

cok güzel kareler aşk dolu :asigim:
mutluluklar a.s. a.s. a.s.

Teşekkür ederim akitra :)

kuzummm harika resimler bunlar her biri birbirinden güzel bayıldım Allah nazarlardan saklasın :nazar:
çok tatlısınız ayrıca babandan sakladığınız o poza bittim bizde aynı şeyleri yaşadık nişanlıyken çok çeknirdik babamın yanında evlenince daha rahat eiyorsun ama yine de baba yani :1rolleyes:

kuzummm harika resimler bunlar her biri birbirinden güzel bayıldım Allah nazarlardan saklasın :nazar:
çok tatlısınız ayrıca babandan sakladığınız o poza bittim bizde aynı şeyleri yaşadık nişanlıyken çok çeknirdik babamın yanında evlenince daha rahat eiyorsun ama yine de baba yani :1rolleyes:

canımmmm çok teşekkür ederim aminnn....
valla evlenmişte olsam evimde yatak odamdan başka bi yere yine koyamam o resmi
evlenmişte olsam babamın o resmi görmesini istemem çünkü :)

canım benimmm çok teşekkür ediyorumm....

canımmmmmmmm çoook güzel özetlemişsin bende aynen bu şekilde dşünüyorum
ve kötü eleştiri yapan ve çekemeyen herkes için "KISKANANLAR ÇATLASIN" diyorummm :))

çok sağol tatlım opuyorumnanaktan

teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktan

ooyy pembelimmmmm senmi deldin benim topiğime :kedi: darısı başına cantanem opuyorumnanaktan

tşk ederimmmmm opuyorumnanaktan

canımmmcımmm tşklerrrr opuyorumnanaktan

amin canım tşk ediyorm :)

tşk ederim sağol... herkes kendine (: biz istedik ve çektirdik... babam mı yani bahanemiz? albüme koydurtmadık zaten nerde görücek..odamımı araştırcak acaba albüm dışında foto çekindilermi diye :D

dimiiii kaydirigubbakcemile5 bosver takma
icinde ukte kalcana herseyi dolu dolu yasa zemuszemus
bu günler bidaha geri gelmezolumunekankayizsmile

aslıcım Allah tamamına erdirsin çok güzel pozlar
hele biri ahahahhaha:jeyyar:

çok tatlı ve güzelsin cok yakısmıssınınz allahım nazarlardan saklasın mutlulugunuz daim olsun

fotoğraflarının hepsi çok güzel son öpücük tam olmuş bayıldım ;)

Back