::. Nişan - Profosyonel Stüdyo Çekimlerimiz .::

Fotoğraflara bayıldımmmmmmm Öpüştüğünüz hariç daha nişanlıyken babanın falan eline geçse mazallah Allah mutluluğunuzu daim eylesin

ayyyyyy bayildimmmmmm:asigim:
en güzel fotolari secmissin cnm valla
özelliklede albüm kapagi ve öpüstügünüz foto harikaaaaaa:asigim:

canım benimmm çok teşekkür ediyorumm....

Öpüştüğünüz resmi en çok beğendim tatlım hatta bayıldım mutluluğunuz daim olsun.

canımmmmmmmm çoook güzel özetlemişsin bende aynen bu şekilde dşünüyorum
ve kötü eleştiri yapan ve çekemeyen herkes için "KISKANANLAR ÇATLASIN" diyorummm :))

çok sağol tatlım opuyorumnanaktan

güzel gerçekten bakma sen olumsuzlara çok tatlısın nişandan sonraki gün çekilende öyle opuyorumnanaktan

teşekkür ederim tatlım opuyorumnanaktan

ooyy pembelimmmmm senmi deldin benim topiğime :kedi: darısı başına cantanem opuyorumnanaktan

hepsi cok guzellllllllllllllllllllllll

tşk ederimmmmm opuyorumnanaktan

aslışşşşşş çoooooook süperrrrrr canımmmm, yeni gördüm....
maşallhhhhhhh

canımmmcımmm tşklerrrr opuyorumnanaktan

Allah her daim mutluluk versin cok güzel gürünuyorsunuz cnm:)

amin canım tşk ediyorm :)

Fotoğraflara bayıldımmmmmmm Öpüştüğünüz hariç daha nişanlıyken babanın falan eline geçse mazallah Allah mutluluğunuzu daim eylesin

tşk ederim sağol... herkes kendine biz istedik ve çektirdik... babam mı yani bahanemiz? albüme koydurtmadık zaten nerde görücek..odamımı araştırcak acaba albüm dışında foto çekindilermi diye

eleştirileri çok saçma bularak mutluluklar diliyorum size.
kimseye sizi eleştirme hakkını kimse vermiyor, kafanıza takmayın bence çok estetik bir poz

Aslıcım çok güzeller cnmm..mutluluğunuz daim olsun inşallah...

hakket eleştiri komik olmuş, nişanlısıyla öpüşmeyen bir çift varmıdır acaba :) dürüst olmak en güzeli :)

canım ya ben senin burdaki resimlerine yorum yaptımmı? hatırlamıyorum. faceden yaptımda şimdi kafam karıştı =)
canım benim tekrar yapim nolcak sanki =)
Hep diyorum yine diyeceğim birbirinize çoooooooook yakışıyorsunuz
10.10.2010 :asigim: çok güzel bi tarih olucak

canım adaşım çok teşekkür ederimmmmmm :kedi:
tatlım inşallah temennimiz 10 ekim ama o tarihte evlenen o kadar çok insan var ki
ve o tarihi düşünen bi kaç tanıdığımızda çıktı
bizden önce salon tutabilirler
çünkü biz haziran sonu temmuz başı çıkıcam diyen kiracımızın keyfini bekliyoruz evi boşaltsında salon tutalım diye
inşallah yer buluruz bilmiyorumkismile
bulamazsak ekim 2 cumartesi akşam yada sonraki haftalardan bi cumartesi akşam olcak

hayırlısı nasılsa öle olsun canım. Önemli olan mutluluğunuz Bende nekadar çok istesemde o tarihi olmucak biliyorum. O yüzden onlar teferruat. Hayırlısıyla olsunda gerisi boş valla canım.

Resimlerin hepsi çok güzel çıkmış
Allah tamamına erdirsin daha güzelleri ile :Sarubeq:
Darısı bekar olan KK kızlarının başına inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…