::. Nişan - Profosyonel Stüdyo Çekimlerimiz .::

hayırlı olsun çok güzel çıkmışınız ama o pozdan ben almayım valla :) adam da çekmiş yaaaa ohaoldumsmile

hayırlı olsun çok güzel çıkmışınız ama o pozdan ben almayım valla :) adam da çekmiş yaaaa ohaoldumsmile

ee adamın işi bu .. hayır ben sizi öyle çekemem diyecek hali yok :)))
biz aslında birbirimize bakarken yakın bir poz istemiştik sadece yüz profilden
oda biraz daha yaklaşın dedi
bizde o pozu verdik :)

tşk ederm

Süper çıkmış hepsi canım.
3. resmi görünce, samanlık sandım en başta, samanlık seyran olmuş.kaydirigubbakcemile3
Son resim aaa çok ayıp.:kedi:
Allah tamamına erdirsin.
Mutluluklar.

aslıcım süpersiniz
gerçekten çok çok güzel çıkmışsın
aileden biri oldun artık kı sözünü nişanını hepsini biliyoruz sıra düğündeaklinialirimsmile

şimdi canım sen yanlış anladın sanırım ben seni eleştirmek ya da yargılamak anlamında demedim orda da belirttim zaten şahsi düşüncem die saçma gelmesi ama bu çok abes demek değil ki tabiki her kesin kendi aklı kendine yani yine de ben mutluluklar dilemiştim ammaaaa neyseee:a015:

yüzünüzden gülümseme eksik olmasın:Saruboceq:
sizi yakından görme şansı yakaladığım için samimiyetle söyleyebilirimki bir bütün gibi birbirinizi tamamlıyosunuz

yüzünüzden gülümseme eksik olmasın:Saruboceq:
sizi yakından görme şansı yakaladığım için samimiyetle söyleyebilirimki bir bütün gibi birbirinizi tamamlıyosunuz

sağol bitanemm .. benim içinde çok güzeldi seni yakından tanımak... çok sağol tatlım benim amin..

ok problem değil fascination .. yerimseniben

ayyyyyy bayildimmmmmm:asigim:
en güzel fotolari secmissin cnm valla
özelliklede albüm kapagi ve öpüstügünüz foto harikaaaaaa:asigim:

ya bu arada öpüstügünüz fotoyu elestirenleride anlayamadim dogrusu
siz öyle fotolar cekinmiyosunuz, sevmiyosunuz diye herkes sevmicek diye bisey yokya
hem zaten albüme koymamislar kimse görmesin diye
yatak odalarina asarlar orayada kimse karisamaz zaten:)
herkesin düsünceleri, hayati, yasam tarzi kendine
kim nasil foto isterse öyle cekinir sonucta bi kere nisanlaniliyo, evleniliyo
aslicim bence takma kafana en iyisini yapmissin:)
hayatda, albümde, fotolarda senin
bize sadece bakip allah tamamina erdirsin demek düser:)

güzel gerçekten bakma sen olumsuzlara çok tatlısın nişandan sonraki gün çekilende öyle opuyorumnanaktan

Ayy canım benim bayıldım bayıldım tüm fotolara :1hug: harikasınız :asigim:
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah güzel arkadaşım opuyorumnanaktan
Bu resimlerden sonra da çok fazla söz söylenemiyo zaten boshayallersmile çookk öpüyorum seniii opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…