Nişan nişan organizasyonu

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

maya55

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
467
607
123
mrb bayanlar ben sözlü bi kızım nişanıma baya var ama beni nişan telaşı şimdiden sardı :24:

evimiz küçük olduğundan nişanı salonda yapıcaz ama çalgılı oyunlu :64: bişey istemiyoruz

daha sade olsun istiyoruz fakat böyle oluncada yani sessiz sakin bir ortam oluncada çok

sıkıcı olur:28: nasıl bir organizasyon düzenlesek bilemedim acaba sadece arkadan fon gibi bi

müzik felanmı çalsa kafam çok karışık:18: bana biraz fikir verin nolur..... :25:

canim calgili olmasini istemiyorsan ,hem masrafda yapmassiniz .. ama müziksizde cok cirkin olur bence.. sonucta nisan.., bence kendin bi CD doldur CDle yapin nisani... birisini ayarlarsin CD basinda durup müzikleri degistiren.., girdiginizde salona romantik bi sarki calar.. daha sonra oyun havasi.. yani ne olacakki biraz olsun döktürürsünüz.., bizde böyle düsünüyoruz cünkü , bi salon tutmayi düsünüyoruz CDle müzik calacak =) hem calgicidan daha güzel hep pop müzikler olacak :)

sende doru diyosunda daha sade bişe olsun istedik bilemiyorum ki nasıl olacak

ne zor ne telaşalı işler yahu:24:

Maya bende senin gibi düşünüyorum. Ne bileyim ben kapalıyım o yüzden oyun oynamak falan yakışık almaz gibi geliyor. Zaten düğünü de nikah yapıcaz yani o yüzden çalgılı çengili bi nişan saçma olur gşbş geliyor. Ne yapsakki insanları sıkmadan nasıl sade bi nişan yapabiliriz ?

ay valla ya sorma bende öyleyim, nişanda bana abartı geliyo bide çalgı çengi ama başka türlüde bi

organizasyon ne olabilir, bi arkadaşımın ablası nişanında böyle arka fonden ney felan çaldırmıştı

Bizde nişanda çalgı filan istemedik, düğündede düşünmüyoruz. Nişan için ilahi grubu tuttuk
Kuran, ilahi, ney, semazen filan derken güzel bir nişan olucak inşaAllah

bana göre çalgısız eğlencesiz nişan olmaz. gelen insanlar eğlenmeli hoşça vakit geçirmeli diye düşünüyorum. arkadaşım yapmıştı müziksiz nişan. kendileri çıkarken dans etmiştlerdi. yüzük ve takı merasiminden sonra semazenler gösteri yapmıştı. diğer zamanlarda da arkada fon müziği vardı. nişan yemekli olduğu için çok fazla eğlence olmaması göze batmamaıştı.

nişan illa çalgılı eğlenceli olacak diye bi kaide yok.herkes gönlüne göre beğenisine göre yapar.oyun oynanmadan da bi nişan eğlenceli geçebilir bence.madem oyun istemiyorsun evde olsun.benimkide çok kalabalık olacak ama bi yer tutmaya da gerek duymadık.sen yer tutmuşsun fonda çok alçak bi müzik çalar herkes muhabbet eder yüzükler takılır.illa herkes oyun istiyosa misafirler gittikten, akrabalar kaldıktan sonrada oyun yapabilirsiniz.

sende doru diyosunda daha sade bişe olsun istedik bilemiyorum ki nasıl olacak

ne zor ne telaşalı işler yahu:24:

canim sade bisey istiyonuzda ama cok sIkIci olur yaaa... yani bence yok sIkIci olur cani sIkIlir insanin .. nisan dedigin azda olsa müzik oynamakla olmasi gerekir bence.., yani tabi senin kararin yinede ama bana göre cok sIkIci olur.., herkez toplanacak süslenecek püslenecek sonra sade sohbet edilecek.. ne biliyim... ben tercih etmesdim , karasina saygi duyarim cnaim..

Kapalı bir kız için müzikli düğün nişan vb şeyleri uygun görmüyorum ben. İslami olarak ta uygun olmayan şeyler neticede... ilahi grubu tutan arkadaş ayrıntılı olarak msj atsana. Nasıl yaptınız. Neredn buldunuz o grubu? Toplamda size ne kadara mal oldu ? bide nerede yapacaksınız nişanınızı kısmetse ?

cnm ya şöyle bişey düşünsen;aranızda yapın nişanı yani önemli insanları falan çağırın.

Kapalı bir kız için müzikli düğün nişan vb şeyleri uygun görmüyorum ben. İslami olarak ta uygun olmayan şeyler neticede... ilahi grubu tutan arkadaş ayrıntılı olarak msj atsana. Nasıl yaptınız. Neredn buldunuz o grubu? Toplamda size ne kadara mal oldu ? bide nerede yapacaksınız nişanınızı kısmetse ?

bende sizin gibi düşünüyorum... Bizim nişan Adanada ilahi grubundakilerde Adanada oturuyor bildiğim kadarı ile.Bi akrabamızın düğününe gelmişti o grup herkes çokkk beğenmişti.Nişanlım 500 e tuttu sanırsam. Tam hatırlamıyorum ama sanırım bir sunucu, solist, assolist, 4 tane semazen çocuklar vardı, birde neyzen vardı

cnm ya şöyle bişey düşünsen;aranızda yapın nişanı yani önemli insanları falan çağırın.

öyle olcak zaten canım akrabalar ama akrabalrda çok olunca eve sığmıyor en az 85 kişi gelecek düşün, ama düğün salonu tutmicaz tutmayı düşündümüz yer restorant gibi bi yer u şeklinde kocaman bi masa ondan ayrı bizim masamız ortada pist olmicak yani oyunlu olmicağı kesin ama arkadan fon gibi bişemi çalsa yoksa fasıl ekibi gibi bişemi olsa ne olsa hiç bilemedim yani...

Bizde nişanda çalgı filan istemedik, düğündede düşünmüyoruz. Nişan için ilahi grubu tuttuk
Kuran, ilahi, ney, semazen filan derken güzel bir nişan olucak inşaAllah

sende güzel düşünmüşün cnm, ben hepsini birden yaptıramam belki nişan için ama iyi fikir ne zaman senin nişanın

senin nişanın ne zman kafanda oluştumu fikir felan tek telaşlı benmiyim yahu :18:

Back