How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Nişan nişan mekanı önerisi

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

merilyn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
1.893
215
363
kızlaarrrr temmuzda nişan yapıcaz şimdiden mekan bakıyoruz ama bu tarz şeyleri bilmediğim için bulamıyorum. bakırköy, bahçelievler, haznedar civarında cafe,restorant gibi yerler önerebilir misiniz? :26::26::26:

gönül daveti araştır canım
bahçelievlerdede bakırköydede şubelei var
tek tek gittim gördüm bende

gönül daveti araştır canım
bahçelievlerdede bakırköydede şubelei var
tek tek gittim gördüm bende

eflinam sen nişanını damı gönül davetde yapmıştım?
Birde bu gönül davet salonlarındaki düğün nişan illa yemekli olmalı ?

eflinam sen nişanını damı gönül davetde yapmıştım?
Birde bu gönül davet salonlarındaki düğün nişan illa yemekli olmalı ?

yok canım nişanı bizim orda havuzlu böyle 2 katlı göl manzaralı
yeni açılan biryer vardı güzel biryerdi
bahçeli gülleri falan vardı orda yaptım
gönül davette inşaallah düğünümüz olacak

gönül davete internetten baktım ama orası tam düğün için. ben daha sade bir yer istiyorum. bir de teknede düşündük nasıl olur sizce?

Aynı şekilde ben de düğün mekanı istemiyorum. Gönül davet bana hitap etmiyor bu yüzden. Canlı müziksiz, oynamasız yemek temalı Bakrköy taraflarında şık ama uygun bir mekan arıyorum. Cafe arıyordum ama şık ve düzgün bi mado geldi aklıma o da gereksiz pahalıymış kişi başı 50tl düğün gibi :/

merilyn merilyn siz bu başlığı açalı 2 sene olmuş, evlenmişsinizdir artık:) nerede yaptınız nişnanınızı fikir verebilir misiniz bana da?

Evet evleneli 1 yıla yakın oldu :KK51:
Ben nişanlımı teknede yapmıştım Temmuz Ayında. Gerçekten çok güzel oldu kesinlikle tavsiye ederim :KK54:
merilyn merilyn siz bu başlığı açalı 2 sene olmuş, evlenmişsinizdir artık:) nerede yaptınız nişnanınızı fikir verebilir misiniz bana da?

Back