• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nisan Masasi Dekoru

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

cherryblossommmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2010
4
0
36
Diğer
Merhaba hanimlar,

ben de iki hafta sonra nisanlanacagim insaallah.. bir kac zamandir foruma da bu merasimlerle ilgili fikir ve bilgi edinmek icin takiliyorum.. dikkatimi ceken, bircok sey paylasiliyor, ama masa dekoru hakkinda pek birsey göremedim ve bu konu hakkinda acil önerilere ihtiyac duyuyorum:) Bu baslik altinda nisan masalarinizin fotograflarini paylasmaya ne dersiniz? Bekliyorum:)

Son düzenleme:
güzel masa dekoru olan salonlar var benim nişanımdaki masa öle ahım şaım güzel değildi zaten oynamaktan hiç oturmadık bile salondan çıkarken sırf hatıra kalsın resim çekilelim diye oturup poz verdik ben kır düğünlerinin masalarına bayılırım bide organizasyon şirketleri mükemmel yapıyo malesefki her salonun pek güzel olmuyo işte

tatlım biz de hiç oturmadık ama boş bir masa güzel olmuyo gerçekten, yine de biraz süse ihtiyaç oluyo, benim de doğrudan masanın resmini bulamadım şimdi ama bi kaç tane var göstereyim :)

Son düzenleme:
Düğün, nişan konseptine uygun olmalı masalar.
Davetiye örneğin çiçekli kelebekli gibiyse masa da o şekilde süslenmeli.
Ve mutlaka şatafattan uzak, sade ve şık olmalı.
Benim süslediğim masalar genelde böyle oluyor.
Bir önem verdiğim konuysa sağından solundan kumaş sarkmaması Allah korusun kazaları önlemek adına.

flamekiss cok tesekkür ederim zahmet edip fotograf secip yükledigin icin:) ama bizim o tarz bir salonda olmayacagi icin biraz abartili olur.. ben daha sade birseyler istiyorum.. sade ama sik ve zarif olmasindan yanayim.. bu yüzden fikir bulmak cok zor oluyor.. cünkü asagi yukari tüm nisan maslari bu sekilde.. yanlis anlama sakin, begenmedigimi söylemiyorum, sadece benim nisana uymaz cünkü alanimiz cok genis olmayacak..

34bilgen84 ve IremÖzge size de cevaplariniz icin cok tesekkür ediyorum.. Irem Özge eger süsledigin masalarin fotolari varsa paylasirsan cok sevinirim.. sanki benim istedigim tarzda masalar hazirliyormussun gibi geldi de bana;))

Canım resim yok inan ki şu an elimde. Olanlarda düğün masaları şatafatlı anlayacağın.
Ama istiyorsan ve ıstanbul ve yakın çevresindeysen tarif etmen yeterli nasıl bişiy istediğini.
Emin ol çok daha güzel olacaktır.

kızlar benimde nişanım evde olcak bi tanıdıgımzın evdede yapmışlardı canlı çiçek ve tülden nasıl bişey olur yada olmasada olurmu fikirlerinizi bekliyrmm

Back