Gelinbaşı ve Gelin Tacı Nisan kuaför hakkinda bilgi

nisan kuaförden randevu aldim kuafor iyimidir? çalişanlardan kimi tavsiye edersiniz we daha once burda gelin başi makyaji yaptiran arkadaslar varşa resim atablrmi?

nisan kuaförden randevu aldim kuafor iyimidir? çalişanlardan kimi tavsiye edersiniz we daha once burda gelin başi makyaji yaptiran arkadaslar varşa resim atablrmi?

merhaba hemen yardimci olayim iyi kötü :)
ben gelin sacimi makyajimi orda yaptirdim. sacimla makyajimdan memnun kaldim fakat bikac konuda biraz sinir, stres yasadim acikcasi..
1. kuaför cooook doluydu... benden haric 7-8 gelin daha vardi.. 7-8 gelinin yaninda gelenleride hesap edersek ilgi alaka pek senle olmuyor...
2. aylar öncesinde kafamda kurdugum hatta yanimda resim götürdügüm sac modellerini bosuna ugrasmisim.. yapamayiz bunu deyip kestirip atti bayan..

makyaj sac modelnz msj atarmsnz? makyajporselenmi? ve akma oldumu? yapanlarn isimlern hatrlymusunuz?

Gozdekurnaz38@gmail.com

makyaj sac modelnz msj atarmsnz? makyajporselenmi? ve akma oldumu? yapanlarn isimlern hatrlymusunuz?

makyajim porselendi evet.. akma olmadi.. makyaj konusunda kusursuzlar gercekten.. porselen makyaji yapan 2 bayan var zaten.. biri genc biri orta yasli.. orta yasli olan bayanda yaptirdim ben. onu secmeni tavsiye ederim..
sacimi yapanda ordaki bayandi.. sarisin.. onunla tartistik azicik.. oranin sahibi oldugunu söyledi.. nisanin web sitesine bakarsan o bayaninda resmi var zaten o yapmisti benim sacimi..
arkadaslik istegini Kabul ettim.. dügün albümü var cnm ordan resimlere bakabilirsin...
sormak istedigin baska birsey varsa yardimci olurum..
bu arada eylül ayinda dayimin kizinada randevu aldik ordan yine oraya gidecegiz bakalim :)

meraba kızlar bende gelin başımı nisan kuaföre yaptırdım makyaj konusunda tereddütlerim vardı gidip görüştüm bana prova teklif ettiler pravodan sonra ıkna oldum ürünlerini özel kullanıyorlar saçımda güzel oldu herkeze çok teşekkür ediyorum. facebook dan takıp edıyorum sizde ordan bakabılırsınız gerekirse sizde prova yaptıra bilirsiniz..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…