• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı Nisan kuaför hakkinda bilgi

ay ne güzel ne giyiceksin elbisemi? ne renk? bu aralar internetten hep bu tip şeylere bakıyorumda saç makyaj kıyafet falan çok soru sordum :26:

:) evet canim elbise giyecegim.. fuchsia rengi.. saclarimi topuz yaptiracagim makyajda hafif bisey olsun istiyorum..
kismet olursa resim gönderirim istersen

:) evet canim elbise giyecegim.. fuchsia rengi.. saclarimi topuz yaptiracagim makyajda hafif bisey olsun istiyorum..
kismet olursa resim gönderirim istersen

tamam canım gönderebilirsen iyi olur :)

Son düzenleme:
bende bu kuaföre gidicem netten baktım şansıma ne çıkarsa dedim nişanlım randevu aldı....inşallah iyi çıkar bende istanbulda kalmıyorum ve oraları bilmiyorum:(

Merhaba kizlar

dügünüm allaha sükür cok güzel bi sekilde gecti gitti :1:
hersey cok güzeldi.. yazdigim gibi nisan kuaföre gittim..
biraz bilgi vermek istiyorum belki orayi düsünenler varsa fikir olur diye..
Saat 9 da randevumuz vardi 12 de cikartiriz demislerdi cikartamadilar... saat 2 gibi isimiz bitti
sacim makyajim güzel oldu.. hele makyajimdan cok memnun kaldim süper ötesi oldu.. ne akma, ne tazeleme geregi duydum.. aksam eve gelene kadar bozulma olmadi..
Sac konusuna gelince..yanimda getirdigim sac modellerinin olamayacagini söylediler.. kendi kafasina göre yapmak istedi ordaki bayan... bu durumu cok begenmesemde yapti fenada olmadi...
bide benim hic hosuma gitmeyen coooooooooooooook kalabalikti.. benle birlikte tam 7 tane daha gelin vardi.. yani kimin nereye girip ciktigi, kimin naptigi belli degildi.. size özel bi gününüzmüs gibi davranmiyorlar.. heycaninizi anlamiyorlar..
bidaha olsa gidermiyim bilemiyorum.. o kalabalik, o ilgisizlik cok hosuma gitmedi

meraba,bende gelın başımı yaptırmak ıcın cok yer gezdım ve tavsıye uzerıne nısan kuafore gorusmek ıcın gıttım,benımle cok ıyı ılgılendıler makyaj malzemelerıne kadar gorterdıler ben yınede emın deıldım gerekırse saçınız ıcın provada yaparız dedıler gercekten provam cok guzel gectı ve cok bendım hem fıyatı uygun hem gercekten cok başarılılar.. sızlerede tavsıye ederımm.....

Boya içn tercih ediyorum ama haftasonları gelinlerden tıklım tıklım ve ben kimsenin zamanında çıktığını sanmıyorum .fabrikasyon gibi farklı iki gelin aynı anda aynı saçla çıkabiliyor bence önceden mutlaka prova için gitmeli yoksa beğenmediğiniz belki size yakışmayan ama onların bildigi bi modelle çıkıverirseniz.benim için ters ama düğünüm için mutlaka bağlarbaşı villa kuaföre gideceğim

bu konuda sıze katılmıyorum boya ıcın tercih etmiş olabılırsınız prova yapmaları sızler ve bızler icin de bir avantaj..gelin saclarının cok olması bence beyenılıyo olmasından kaynaklanıyo hafta sonu her kuafor salonu kalabalık oluyo orasının da olması gayet normal..bence sizde oraya gıtmeden önce nısan kuafor de bi prova yaptırın ve öyle karar verin...

peki kızlarr bişi sormak istiyoumm mayısta bnmde duğunum var fiyat hattında bılgı alabılrmıyım yanı o gelınbaşının ıcınde boya vs hersey varmıı bidee benim gündüz düğünü yani tam saatinde çıkmama gbi bi durum olursa way benım halimee:)))

ben zaten boya ıcın nısan kuafore gıdıyordum yıllardır istersen orayı önere bılırım bende gelın başımı orda yaptırdım sacım ve makyajım cok guzel oldu yogun olmasına ragmen zamanında cıkarttılar benım güzel gecti bence denemelısın en azında bı pravo icin gitmelisin bende öyle yapmıştım..:):)fiyatları da cok uygun tavsiye ederımm:)

2010 yılında sözüm için gitmiştim nisan kuaföre beceremediler makyaj yapmasını bilmiyorlardı:47:sakın bence gitme ki ben ümraniyede oturuyorum adımımı atmam daha oraya manikürü güzeldi ama şuan evleneceğim 16 haziranda saloon boss a gitmeyi düşünüyorum buradan yorumlara baktım olumsuz birşey okumadım;):52:

sevgili gamze; aynı şekilde banada söylemişlerdi gitmeyin die merak ettigim için gittim nisan kuaföre. gelin başımı çok güzek yaptılar makyajımı da çok güzek çıkarttılar.Kafamdaki soru işaretleri bana yaptıkları provoda tamamen deişti.sözüne gitmişsin düğünün olmadıysa provaya gitmeni tavsiye ederim fikirlerinin deişeceğine eminim...öptüm cnmm:):):)

sevgili gamze; aynı şekilde banada söylemişlerdi gitmeyin die merak ettigim için gittim nisan kuaföre. gelin başımı çok güzek yaptılar makyajımı da çok güzek çıkarttılar.Kafamdaki soru işaretleri bana yaptıkları provoda tamamen deişti.sözüne gitmişsin düğünün olmadıysa provaya gitmeni tavsiye ederim fikirlerinin deişeceğine eminim...öptüm cnmm:):):)

bnmde 6 nisanda ben karar veremedim bi türlü nisan kuaföre gitmelimiyimmm orda saçını ve makyajını yaptıran arkadaşlar ban e mailden resimlerini atabilirler mi acaba elif.arslan_92@hotmail.com
fiyat olarak ne kadar verdinizz bide istediğiniz modeli yapmıyorlar mı

Selam kızlar saçlarım şuan kızıl bakır karışık ama ben koyu grılı gıbı kumral ıstıyorum evde boyucam deneyımı olan varsa yazabilir mi :1:

Back