Gelinbaşı ve Gelin Tacı Nisan kuaför hakkinda bilgi

yorumlar icin tsk ederim kizlar..
söylediginiz yerlere bi bakicam bi arayayim konusayim
sagolun:92:

benim saçlarda kıvırcık pamuk gibi bide ince kırık ufak saçlar hemen kıvır kıvır oluyo terleyince uçlardan
sözde berbat oldu
Phenomen adlı bi üyenin düğün fotoğraflarından çok beğenmiştim makyajını o kadar doğal durmuşki özel mesaj attım kim olduğunu öğrenmek için inş istanbul'da anadolu yakası tarafındadır.istersen sende bak gerçi düğün fotoğrafları gözükmüyo şu an ama profil resminden seçebilirsen bak derim

Son düzenleme:

ayni problem bendede var.. minik minik cikiyo aralardan terleyince, nemli olunca hava.. igrenc duruyo.. benimde nisanda saclarim berbat olmustu.. saclarimi yikadilar sonra fönledi masayla saclarimi tekrar kivircik yapti.. ne bi jöle, ne bi sprey .. okadar igrenctiki anlatamam ya.. böyle tel tel cikti hep.. kivircik saci kuruyken tarayinca nasil olur bilirsin, ayni öyleydi..
evet phenomen arkadasin makyaji süperdi.. ben sordum makyajini kimin yaptigini biliyorum.. bilgi edinmek amacli mail attim ama acikcasi tuzlu geldi.. o makyöz kadin istersen evinede geliyo ücret karsiligi.. sac yapmiyo bildigim kadariyla... ama dedigim gibi tuzlu gelmisti yanlis hatirlamiyorsam 500 tl üzeriydi sirf makyaj

Son düzenleme:

sırf makyaj için pahalıymış :26: ben o fiyatın altına fotoğrafçı buldum kendime dış çekim yapıcak
sende anladığım kadarıyla anadolu yakasında arıyosun bulduklarımızı paylaşıp yardımcı olalım en iyisi birbirimize :13:

tamam canim öyle yapariz :)
buldugum bi kac biyer var kuaför olarak..
ugurkan kuaför var kadiköydeymis.. kryolan makyaj ve sac 350 ile 300 tl arasi..
sonracima cadde kuaför varmis yine ayni sekilde 700 tl...
en uygunu suan nisan kuaför gibi geldi 150 tl demislerdi.. ama iste onuda bilemedim...

banada cok ucuz gelmisti.. sordugum yerler hep 500 ile 850 tl arasi fiyat cikardi..
kafam karisti ya..
sen makyajmi yapiyosun canim?
kullandigin marka ne?

peki o markalarda akma falan oluyomu?
kryolan markasinda akma falan olmuyo bildigim kadariyla..
eylülde olacagi icin dügünüm tekrar tazeleme, akma gibi bi durum olsun istemiyorum.

kızlar merhaba geçen sohbetimiz olmuştu nisan kuaförde gelin saçı ve makyajım yapılmıştı memnun kalım demiştim fotolarımı istemiştiniz mail adreslerinizi özelden mesaj atın merak eden arkadaşlara resimlerimi göndericem

ya arkadaşlar fiyat uygun diye illa kötü işçilikmi oluyo yapmayın ya ben 120 tl ye yaptırdım nisan kuaförde ve gelin başımı beğenmeyen bir kişi görmedim kaç kişi benden dolayı nisan kuaföre yöneldi diyorum size mail atın mail adreslerinizi fotoğraflarımı gönderim size hem uygun hem kaliteli işcilik daha ne söyliyim size çıldırttınız beni burda ya valla yardımcı olmycam size bu gidişle heeeee

Mail adresimi attim canim.. bekliyorum resimleri..
ya yurtdisinda oldugum icin kafami karistiriyorlar.. keske imkanim olsada gitsem provaya falan..
ama her kafadan bi ses cikinca benimde aklim karisiyo

desta arkadasim allah razi olsun senden..
ben Nisan kuaföre gidicem.. resimlerde müthis cikmissin.. allah bir ömür boyu mutlu etsin canim..
cok sagol

fotoğraflar çok güzel desta sende çok güzelsin makyaja bittim

verdim tabiki nisan krokiden yerini çözmeye çalışıyorum

ay ne güzel ne giyiceksin elbisemi? ne renk? bu aralar internetten hep bu tip şeylere bakıyorumda saç makyaj kıyafet falan çok soru sordum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…