Nişan nişan kıyafetimin altına ne giyinebilirim?...acilll

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

eflatunn1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2012
142
0
26
Adana
kızlar ben kapalıyım tuvaletimin altına uzun bişey giyinmek istiyorum açılma ihtimali olur diye bacagımın görünmesini istemiyorum uygun da olmaz zaten
tecrubesi olanlar veya başklarında görenler yardımcı olabilir mi ne giysem ki acaba iki hafta kaldı nişanıma..

ten renginde çık sıkı bir tayt giyebilirsiniz. Bu kalın külotlu çorapların tayt gibi olanları var onları öneririm. Ben eteklerin altına kullanıyorum çokta memnunum hemde sıcacık tutuyor.

hayırlı olsun nişanın. elbisen ile aynı renk tayt giyebilirsin yada yine aynı renk pantolon diktirebilirsin bacak kısımları biraz dar olabilir.

Beyaz yada nişanlığının renginde opak çorap giyebilirsin ya da gelinlikler için tasarlanan böyle botlar var onlardan kullanabilirsin

Canım sen bi çorap mağazalarını gez bi bence sımdı bır de kıs sezonu cok degısık seyler var pant. olmaz gıbı geldı bana ama kalın ıcını gostermeyen bı corap bakabılırsın. keske kıyafetının fotoğrafını yukleseydın ona gore daha uygun cozumler uretırdık sana

ten renginde çık sıkı bir tayt giyebilirsiniz. Bu kalın külotlu çorapların tayt gibi olanları var onları öneririm. Ben eteklerin altına kullanıyorum çokta memnunum hemde sıcacık tutuyor.
şık bi tuvaletin altına abes durmaz demi..:18:
hayırlı olsun nişanın. elbisen ile aynı renk tayt giyebilirsin yada yine aynı renk pantolon diktirebilirsin bacak kısımları biraz dar olabilir.
pantolon olmazda aynı renk tayt bulabilirsem öyle olabilir belki
haha bunlar ne kız nişanlımla boyumuz kıl payı kurtarıyo babet tercih edecegim mecbur teşekkür ederim canım hiç tarzım degil ama

Eki Görüntüle 546612 kıyafet bu canım daha önceden de konu açmıştım :)

Tatlıııım cok güzel buuuu :) Altına aynen bu renkte ıcını gostermeyen corap gıy canım.. ayakkabılarının fotografını gorebılır mıyım ?

Tatlıııım cok güzel buuuu :) Altına aynen bu renkte ıcını gostermeyen corap gıy canım.. ayakkabılarının fotografını gorebılır mıyım ?

ayy gerçekten mii :) çok tesekkürler canım daha ayakkabıyı almadım bulurum insallah farklı renk olurmu acaba ya ne renk olur ki olsada :26:

ayy gerçekten mii :) çok tesekkürler canım daha ayakkabıyı almadım bulurum insallah farklı renk olurmu acaba ya ne renk olur ki olsada :26:
Canım bunun altına ya aynı renkte aynı tonda pembe simli bir ayakkabı al ya da gri simli ya da parlak bırseyler :)
kıyafetın cok gosterıslı darısı bana ınsallah

Canım bunun altına ya aynı renkte aynı tonda pembe simli bir ayakkabı al ya da gri simli ya da parlak bırseyler :)
kıyafetın cok gosterıslı darısı bana ınsallah

hadi yaa çok mu gösterişli pek gösterişi sevmiyorum aslında yaa ..hmm bulursam bende öyle bişe düşünüyorum

insallah canım hayırdır isteyenin veya istedigin mi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…