nişan kıyafetim:)

Fikir sordun mu okumadım ama başlığa göre fikrimi belirtmek istedim :)
Yanlış anlama arkadaşım ama gri sanki biraz toplu göstermiş, mavi daha zarif durmuş..
sevgileeer

çok kesin ve net mavi diyorum sırf farklı olsun diye sana yakışmamış bi rengi mi giyceksin?
Bende senin düştüğün hataya düştüm ama beni kimse uyarmadı Beyaz tenlisin soluk renkler değil canlı renkler tercih et Sadece mavi ve grisi mi var bu elbisenin yeşil yada şarap rengide çok güzel olabilir

bu yoruma bende ayneeeeeeeeeeeeen katılıyorum valla

mavisi daha çok yakışmış ve elbiseyi daha çok göstermiş bencede mavisi olmalı

bende karar verdim canım değiştiricem maviyi alıcam

Fikir sordun mu okumadım ama başlığa göre fikrimi belirtmek istedim :)
Yanlış anlama arkadaşım ama gri sanki biraz toplu göstermiş, mavi daha zarif durmuş..
sevgileeer

bencede canım baya bi fark olmuş aslında okada kilolu değilim üst kısmım alta göre çok zayıftır gri elbisede üstüm bile çok toplu çıkmış fikirleriniz benim için önemli mavide karar kıldım bende

evet çok soluk olmuşum gride birde kırmızısı vardı 3 renkti ama kırmızıyı hiç denemedim pek içime sinmedi canım o. konuştum ailemle abim yarın değitiricek maviyi alıcak

bu yoruma bende ayneeeeeeeeeeeeen katılıyorum valla

yorumlarınız çok önemli canım teşekkür ederim

kesinlikle mavi! sözde de mavi giymiş olman önemli değil önemli olan yakışması gerçi bu resimde ki duruşundan mıdır bilmem basenlerini geniş göstermemiş model aynı ama mavi daha hoş geldi

bende maviyi beğendim mutluluklar.

teşekkür ederim iyiki koymuşum buraya yanlış karar vericektim

kesinlikle mavi! sözde de mavi giymiş olman önemli değil önemli olan yakışması gerçi bu resimde ki duruşundan mıdır bilmem basenlerini geniş göstermemiş model aynı ama mavi daha hoş geldi

grideki fotoğrafta çok acaip durmuşum gercekten basenlerim okadar yok maviyi giydiğimde dik durmuşum çok daha hpş durmuş abime söyledim değiştiricek çok teşekkür ederimmm

benim nişan kıyafetime benziyo.benim sadece boyunda askılı yani straplez değildi ve kapalı olduğum için üzerinde cepken var.benimkinin rengi mor..ahh ahh.o günleri hatırladım:)

çok beğendim ve yakışmış size.balık model olunca basenler olacak tabi...mutluluklar şimdiden...

bu arada ilk resim için konuştum..

ay canım çok teşekkür ederim yakıştırmana sevindim inşallah güzel olur cumartesi nişanım var ve çok heyecanlıyım evet basenlerim varama beğendim herkesde çok yakıştırdı. ben eğlenmeme bakıcam o akşamm

eminim çok güzel olmuşssundur sende

Maviyi mi giyeceksin cumartesi? :)

Bir ömür boyu mutluluklar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…