- Konu Sahibi Cakiltasideniz
mavisi daha çok yakışmış ve elbiseyi daha çok göstermiş bencede mavisi olmalı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok kesin ve net mavi diyorum sırf farklı olsun diye sana yakışmamış bi rengi mi giyceksin?
Bende senin düştüğün hataya düştüm ama beni kimse uyarmadı Beyaz tenlisin soluk renkler değil canlı renkler tercih et Sadece mavi ve grisi mi var bu elbisenin yeşil yada şarap rengide çok güzel olabilir
mavisi daha çok yakışmış ve elbiseyi daha çok göstermiş bencede mavisi olmalı
Fikir sordun mu okumadım ama başlığa göre fikrimi belirtmek istedim :)
Yanlış anlama arkadaşım ama gri sanki biraz toplu göstermiş, mavi daha zarif durmuş..
sevgileeer
çok kesin ve net mavi diyorum sırf farklı olsun diye sana yakışmamış bi rengi mi giyceksin?
Bende senin düştüğün hataya düştüm ama beni kimse uyarmadı Beyaz tenlisin soluk renkler değil canlı renkler tercih et Sadece mavi ve grisi mi var bu elbisenin yeşil yada şarap rengide çok güzel olabilir
bu yoruma bende ayneeeeeeeeeeeeen katılıyorum valla
Buda mavi olanı elbisenin. burda okadar basenli çıkmamışım dimi fotoğrafın açısından kaynaklanmış bence
Eki Görüntüle 631538
bende maviyi beğendim mutluluklar.
kesinlikle mavi! sözde de mavi giymiş olman önemli değil önemli olan yakışması gerçi bu resimde ki duruşundan mıdır bilmem basenlerini geniş göstermemiş model aynı ama mavi daha hoş geldi
benim nişan kıyafetime benziyo.benim sadece boyunda askılı yani straplez değildi ve kapalı olduğum için üzerinde cepken var.benimkinin rengi mor..ahh ahh.o günleri hatırladım:)
çok beğendim ve yakışmış size.balık model olunca basenler olacak tabi...mutluluklar şimdiden...
benim nişan kıyafetime benziyo.benim sadece boyunda askılı yani straplez değildi ve kapalı olduğum için üzerinde cepken var.benimkinin rengi mor..ahh ahh.o günleri hatırladım:)
çok beğendim ve yakışmış size.balık model olunca basenler olacak tabi...mutluluklar şimdiden...
saçla makyajla daha havalı durabilir tabi
güzelmiş elbise evet bende beğendim :))
Maviyi mi giyeceksin cumartesi? :)
Bir ömür boyu mutluluklar...
evet canım kısmetse cumartesi çok değişik duygu heyeanlıyım :) inşallahh hepicimiz mutlu olalımm