• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişan kıyafetim:)

elbıse cok gzlde basenlerını cok on plana cıkarmıs oldugundan buyuk gostermıs bence :26:

valla canım onlar oldukca mevcut bende ne yapsam çıkıyolar :) balık model almayı hiç düşünmüyodum vücut tipimden dolayı. göğüs altından kabarıkları da denedim onlar hiç olmadı bunda karar kıldık. teşekkür ederim yorumun için :)

Son düzenleme:
Balık modeller geniş kalçalılar için uygun değil bence..
Mutluluklar diliyorum her şey gönlünce olsun

Yasemin Gelinlik ve Modaevi

Burada üstteki modellerden düşünmez misin?
Çok kabarık ve balık yerine en uygun ve hoş onlar olur kalçalı bayanlar için bence..

3, 7,10 ve 12. modeller çok hoş bence
:16:

Balık modeller geniş kalçalılar için uygun değil bence..
Mutluluklar diliyorum her şey gönlünce olsun

Yasemin Gelinlik ve Modaevi

Burada üstteki modellerden düşünmez misin?
Çok kabarık ve balık yerine en uygun ve hoş onlar olur kalçalı bayanlar için bence..

3, 7,10 ve 12. modeller çok hoş bence
:16:

çok teşekkür ederim modellere baktım çok güzeller bende öyle olduğunu düşünüyorum ama bunu çok beğendik ve aldık artık değiştirme gibi bişansım yok :) kısmetim buymuş. :16:

elbise çok güzel ama diğerlerine katılıyorum basenlerin çok çıkmış daha dökümkü duran uçuş uçuş modeller daha şık gösterebilirdi seni ama önemli olan senin içine sinmiş olması:34:

elbise çok güzel ama diğerlerine katılıyorum basenlerin çok çıkmış daha dökümkü duran uçuş uçuş modeller daha şık gösterebilirdi seni ama önemli olan senin içine sinmiş olması:34:

çok teşekkür ederim yorumun için. bende sabahtan beri bakıp duruyorum yorumlardan sonra :) kısmet bunaymış canım çok sağol tekrardan:40::40:

Buda mavi olanı elbisenin. burda okadar basenli çıkmamışım dimi fotoğrafın açısından kaynaklanmış bence :21::21:

:KK9::KK9:

Son düzenleyen: Moderatör:
aynı renk olmaz diye bişey yokki,bence kesinlikle maviyi alın.
mavi çok yakışmış size.gri çok soluk durmuş.genelde nişanda canlı renkler
kullanılır.bence burayı dinleyin,hiç kararsız kalmaya bile gerek yok,kesinlikle mavi :34:

aynı renk olmaz diye bişey yokki,bence kesinlikle maviyi alın.
mavi çok yakışmış size.gri çok soluk durmuş.genelde nişanda canlı renkler
kullanılır.bence burayı dinleyin,hiç kararsız kalmaya bile gerek yok,kesinlikle mavi :34:

aslında hakılısınız hafta sonu memelekete gitmiştik orda aldım kıyafetimi abim nişanlım annemler falan gri çok daha güzel durdu deyince bende onu aldım ama gerçekten de mavi olan daha iyi geldi bana da. bir buçuk ay gibi bi zamanım var olmazsa abime sölicem değiştirip mavisini alsın çok teşekkür ederim yorumunuz için :16:

Back