• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan kıyafetim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ASKIS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2009
346
0
96
Bartın
işte nişan kıyafetim sonunda ekleyebildim yorucu oldu :d
sizce çokmu abartı :s

Eklentiler

• $rrr.jpg
    $rrr.jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 88
canım abartı değilde daha canlı güzel bişiler
saçseydin sonuçta senn zevkin ama ne bileyim daha modern cıvıl cıvıl şöle.. kaç yaşındasın ki ve neyi
içine sinmedi senin kıyafetin?

Canımmmm oyy sonunda görebildik elbiseni:)

Canım evde mi olacaktı nişanın.Salonda giyilen bir elbise gibi geldi. Canım straplez modelmiş aslında guzel kesimi.Biraz soguk bir model gibi geldi bana ama renginden değil üzerindeki desenlerden sanırım.Birde eteğin renginin üstüne o beyaz rengi pek uyumlu değil gibi sanki.ben biraz daha sade tarzları seviyorum. Biraz daha araştırıp içine sinen bir model bulabilir misin ki.

Of canım seni öyle iyi anlıyorum ki ben dana elbise modeli bile bakmaya başlamadım ama begendigim tarzları ekleyebilirsem fikir olsun sanada, banada .Palaşırız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimde içime sinen olursa paylaşırım tatlım

Eklentiler

• $13123-F-Pink.jpg
    $13123-F-Pink.jpg
    4,1 KB · Görüntüleme: 102
  • $13242-th.jpg
    $13242-th.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 117
  • $e8.jpg
    $e8.jpg
    5,2 KB · Görüntüleme: 100
  • $e9.jpg
    $e9.jpg
    4,7 KB · Görüntüleme: 96
  • $e.jpg
    $e.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 92
Allahım ne zor bir iş bi elbise bile begenmek.

pinky pembe elbise ne kadar şeker,resmin çözünürlüğü kötü bile olsa tam çıtırlara göre.

kızlar nişanlığımı satyrm daha 2 saat gydim çok pahalıya almıştım 80 tl ye satyrm ihtycı olan varsa bana cvp yazablrmi[

canım abartı değilde daha canlı güzel bişiler
saçseydin sonuçta senn zevkin ama ne bileyim daha modern cıvıl cıvıl şöle.. kaç yaşındasın ki ve neyi
içine sinmedi senin kıyafetin?

21 yaşındayım cnm içime sinmeme yönüde evde olucak ben tarlatanlı aldım öyle abartı geldi ama geçen üzerime giydim çok tatlı durdu galiba birbirimize ısınmaya başladık :D bellide olmaz

Benimde içime sinen olursa paylaşırım tatlım

bende bu tarzları seviyordum ve diz üstü istiyordum fakat kayın peder hacı adam straplez olduğu için bile sevgilim laf ediyor üstünde şal olur diye şalıda düşünmüyorum almayı bakalım nolucak rengine gelirsek ben siyah istiyordum ama sevgilim ve ailem nişan bu dediler de mor aldık malesef kısa alamıcam pffffff

okadar cok beyenerek aşmıştım ki sadece 2 saat gyebldm cok pahalıya almştım rengi kırmızı

kırmızı mı ben kırmızıyı sevmiyorum ya :d ama merak ettim özelden msn adresimi yollımda yolla bakayım :D olur mu

bende bu tarzları seviyordum ve diz üstü istiyordum fakat kayın peder hacı adam straplez olduğu için bile sevgilim laf ediyor üstünde şal olur diye şalıda düşünmüyorum almayı bakalım nolucak rengine gelirsek ben siyah istiyordum ama sevgilim ve ailem nişan bu dediler de mor aldık malesef kısa alamıcam pffffff

Canım elbisen güzel , kötü değil zaten. Çok açık değil zaten straplezde olsa. Sen rahat ol lutfen. Tamam kısa alma, bende cok kısa sevmiyorum. O elbise tarzlarında uzunda olabilir kısa olsun demek istemedim.. ki kısa olmasın zaten diz üstünü geçebilirde, tamamen kapatabilirde. İçine sinmediğini söylediğin için istersen biraz daha gezip bak tatlım.

Back