bence bu tek omuzlu elbise giyen bayanların yaptığı en buyuk hata boşta kalan omuza doğru saç modelı yaptırmak.elbısenın tamamen modelını ve güzelliğini bozuyor.bı tarafta elbısenın kolu, bı tarafta saç.tepeden güzel ve sade bir topuz yapmanı öneririm. bu elbıseye dağınık topuz da gitmez bana göre.tepeden sade ve sıkı bır topuz yapıp kücük mavi taşlı küpeler takabılırsın bence çok şık olur.bikaç küpe modeli buldum senın için,
hayırlı olsun elbisen çok güzel sana da çok yakışmış saçlarını çok dağınık toplatma çokda sıkı olmasın ama küpeler minik olsun kolye takma küpeye uygun bi bileklik güzel olur hafifde makyaj yaptın mı süpperrr olursun
Bence nişan için gayet güzel şık bir kıyafet altına lame rengi ayakkabı alabilrsin ya da siyah üzerinde taşları olan bir ayakkabı alabilrsin. :))
Bu arada hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inş :))
iyi diekleriniz için tekrar teşekkür ederim arkadaşlar...yan topuzdan kesinlikle vazgeçtim...fikirleriniz harika...küpelere bayıldım bu arada...sağol canım...
dün elbiseyi almaya gittim sözde ölçümü almışlardı elbise istediğim gibi olcaktı ama yine bol geldi...elbise hafif kuyrukluymuş bunu dün farkettim:))boyunu tam ayarlamışlar...elbisenin yeni fotolarını çektim tabiki eskilerine göre güzel ama yine arkadan iğnelerle sıkıştırtılar ölçü aldılar bakın bakalım hanımlar...ben görünüşünü beğendim bu sefer...sizler ne dersiniz?