Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişan kıyafetim yorumlarınız bekliyorum!

06serpil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2011
39
0
36
Ankara
kızlar bu benim nişan elbisem.nişan evde olcak.sizce nasıl ayrıca bu elbise 2 beden yani bana baya büyük elbiseyi tadilatla daraltacaklar gerçi arkasından iğnelemişlerdi.bide boyundan alcaklar tabiki:))aslında elbisenin duruşu arkada birazda olsa görünen pembe elbisenin duruşu sizce nasıl?nasıl bi ayakkabı alayım ,hangi renk olsun,saçlarım nasıl olsun ve küpe sizce uzun mu minikmi olsun yada herhangi fikirlerinizi bekliyorum:))

güzelmiş canım mutluluklar dilerim ayakkabın ya siyah ya da elbisenin renginde olsun benim nişanımda evde oldu benim elbisemde bu tonlara yakındı saçımı yandan dağınık topuz yaptırmıştım herkes beğendi topuz yapacaksan saçını bence küçük zarif bir küpe olsun mutluluklar...

Canım elbisen evde nişan için çok uygun hem sade hem şık ayrıca rengine bayıldım :)
Ayakkabı siyah topuklu veya yine parlament mavisi topuklu bir ayakkabı olabilir
Saçların içinse açık saç stilleri kendi tercihim olmuştur sanada çok yakışçagından eminim :)

elbisen çok hoş, rengi de öyle. yalnız hafif göbek mi var elbise mi öyle göstermiş? kolların pek kilolu durmuyor da.

göbek yok 47 kiloyum:) elbise tam üzerime oturmadığı için kıvrımlardan kaynaklanıyor bence...beğenmenize sevindim doğrusu...sizce kolye takılır mı?yan topuz yaptırayım diyorum ama dağınık kıvır kıvır ama yan topuzda omzu askılı yere toplattırayım mı yada su dalgası olup açık mı olsa....ayyyyy delirecem:)))

Kibar bir kolye hoş olabilir hani ucunda elbisenin renginde taş olan , açık su dalgası çok hoş olur

evet evet bana da öyle geldi 47 kilo olan birine göre kilolu göstermiş sanki.
bolluklar var bazı yerlerinde, rengi gerçekten güzelmiş beyaz tenlisin sanırım, çok yakışmıştır eminim..

evet beyaz tenliyim o yüzden renk beni baya açtı:)) etek boyu burda çok uzun olduğu için falanda daha kısa ve kilolu görünmiş olabilirim ama tabiri caizse çıta gibiyim:))

çok güzelmiş rengi ve modeli....
çok yakışmış..
mutluluklar....
allah tamamına erdirsin....

Elbise çok hoş. Ev için çok uygun. Ayakkabı mat olmalı bence rugan uygun olmayabilir. Mutluluklar dilerim

bence çok abartı olmayan varsa ince altın kolye olabilir. zincir daha doğrusu. saçlarını yan yaparsan model gözükmez. şöyle havalı havalı dalgalarla gösterişli dağınık bişey daha güzel olur bence. ayakkabı siyah rugan iyi durur

elbisen çok güzel tenine de bi hayli yakışmış ayakkabıya gelince bence siyah almalısın saçını da dagınık topuz yaptırmalısın bu benim kararım tabi sana mutluluklar dilerim

ayakkabıyı mat deri siyah yaptırıyorum malum 34 numara:))evdede yeni aldığım rugan var artık hangisi olursa...bu arada elbiseyi yarın alcam bitmiş olarak koyabilirsem son halinide koyayım da bakın...ayrıca iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...

bencede ayakkabı mat siyah olsun..
saçınıda çok abartı olmayan bi topuz yaptır derim ben çünkü su dalgası o elbisenin havasını alır götürür,
yandan toplatırsanda elbisenin tek omuz detayına yazık olacak.. (hangi yanda toplatırsan toplat yazık olacak)
çok yukarıdan olmayan bi topuz veya abartıdan uzak dağınık bi topuz hoş olur
kolye takma derim ben, yine o tek omuzdan dolayı, zarif bir çift küpe ve güzelde bi bileklik takmanı öneririm
çok konuştum
mutluluklar

çok konuştum olur mu tubii bunu sizlerin fikirlerini almak için ekledim buraya...bu saç modellerine ne dersiniz?

Eklentiler

• $Screenshot_4.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 61
  • $Screenshot_6.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 67
  • $Screenshot_8.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 53
canım ankaradasın galiba bende denemiştim bu elbisenin aynını izmir caddesinde gerçekten güze elbise ben kendime yakıştıramamıştım sana çok hoş olmuş

evet ankaradayım samanpazarından aldık ilk gördüğümde çok beğenmemiştim ama yanımdakiler elbiseyi giyince bayıldılar şu ana kadar denediklerinin içinde en güzeli dediler bende rengini zaten çok tutmuştum aldım gitti:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…