tşkr ederim. :) yalnız benim ense de güneş yanığı var da acaba topuz doğru bir tercih olur mu? küpe olarak da sade bir şey mi tercih etmeliyimBana kalırsa ensede düz minik bir topuz çok daha zarif gösterir :) Hayırlı olsun şimdiden :)
cnm kv kp biraz hassas kıyafet konusunda en usturuplu bunu bulduk o yüzdenmerhaba bence elbisenin kolları olmasa daha şık olurmuş 2. küpe yada birinci küpe güzel allahım mutlu etsin ömür boyu
çok teşekkür ederim cnm :)Rica ederim ne demek :) Elbisen sade zaten bence o tas detaylarina yakisir bu kupeler, sadece tarz olarak cok fazla sallantili kupe olmamali gibi. Bir de ensende gunes lekesi olmasi pek sorun degil bence, zaten ensede duruyor. Yine senin tercihin tabi ki gozune nasil guzel gelirse oyle yapmalisin, sadece elbisen cok zarif, benim gozum zarif bir topuz yakistirdi oraya :)
bence çok güzel olmuş ve çok yakışmış allahım 2 cihan saadeti versin kv boşver :)cnm kv kp biraz hassas kıyafet konusunda en usturuplu bunu bulduk o yüzdenküpelerde taviyene göre seçim yapacağım teşekkür ederim
sağol cnm benim :)bence çok güzel olmuş ve çok yakışmış allahım 2 cihan saadeti versin kv boşver :)
cnm bunlar çok güzel de taç var .. salınık yap diyorsun yani :)
tek yana bukleli salınık :) aslında bende öyle istiyorum benim yüzüme yakışıyor :)evet canım aynen öyle diyorum.salınık olsun.hatta dalgalı saçların tek tarafta olsun.ya sağ omuzun uzerinde ya sol omuzunda.hangisinde yakışıyorsa öyle dursun bence.
ama yinede karar senin.