Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişan kıyafeti?

Ekimyagmur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
776
177
73
Ankara
arkadaşlar nolur yardım edin..ankarada yaşıyorum nişanım olcak ani karar verildi daha abiye bile bulamadım düşünün..
sorum şu
1-abiye değişik modeller nerde bulabilirim ?(sade ve şık istiyorum kızılayda bulamadım)
2-abiye bulursam inşallah abiye şapkalar oluyoya tüllü falan ondan taksam hoş olurmu acaba yoksa komikmi olur
şimdiden teşekkür ederim

Abiye giyeceksen tüllü şapka işine girme bence. Abiye çok sade diyorsan yükselin girişinde sağda parkbravo'da çok sade dümdüz abiyeler var. Fiyatları çok uygun oluyor. Daha süslü ağır dersen ankamallde seçil mağazası var yanılmıyorsam. Orada bol abiye seçenekleri var. Ama abiye zor iş çok dolanman lazım. Ankamalli turlarsan illaki birşeyler bulabilirsin bence. Kızılayda Ziya Gökalp caddesinin girişinde soldaki LCW'nin üst katlarının hizasında çok abiyeci var. Soysal pasajının ikinci katında da vardı sanırım. Aklıma bunlar geldi. Son olarak izmir caddesinde de çok abiyeci var Kolay gelsin. Bu arada mağazaya baktığında abiye yoktur diyorsun içeri giriyorsun bir sürü abiye. :) O yüzden vitrinlerden pek aldanma. İzmir caddesinde giriş kat mağazalarında çok dükkan var. Üst girişinden başlamanı öneririm. Necatibeye inen tarafına değil. Etichet, Ayakkabı dünyasının karşısındaki mağazalar filan.

Ankarayı bilmediğim icin abiye konusunda sana yardımcı olamayacam ama bence de şapka falan takma, hoş bi saç modeliyle tamamdır bu iş:)

karum a da bakmanı öneririm orda da çok abiye oluyor 2009 da biz benimkini ordan almıştık

meşrutiyete dönmeden selin mağazası var biliyossunuzdur, ben ordan aldım. tesadüfen ailemden bazıları da ordan almış. bence orda bulabilirsin

tatlm meraba :) bnde ankaradayım nişan için kıyafeti nerden aldınn?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…