tesekkür ederim öncelikle.. nasıl yaptıgıma gelince minik kavanozları internetten sipariş ettim samsunda yasadıgım için bulamadım.. istanbulda yasıyosanız rahatlıkla bulabilirsin.. 100 tanesi 50tl.. etiketide yasadıgım sehirde her türlü baskı yapan bi fotokopi merkezi var oraya kapak boyutunda etiket bastırdım 120 tanesi 10tlya mal oldu.. çicek kurdele 10tl.. içine de sekerleme koyucam yani toplamda 100 adeti 100tlya mal oluyo.. hazır yapılmış şekliyle alsam 300tlydı..
oooo cnm sen kavanozları çok pahalıya almışsın ben 330 tane aldım toplam hepsine 90 lira verdim :S
benimde bakmadıgım yer kalmadı küçük pazarda dahil.. saathanedeki kavanozcularda buldum ama tanesine 1tl dediler.. ben de akgün züccayiden sipariş verdim.. güvenilir bi site hiç bi şüpheniz olmasın arayıp bizzat görüstüm almadan önce cok ilgililer.. 1günde elime gecti kavanozlarım.. hiç bi sorun yok gayet güzel kolilenmişler.. kırık çizik hiçbişey yok pasabahcenin ürünü zaten..
oooo cnm sen kavanozları çok pahalıya almışsın ben 330 tane aldım toplam hepsine 90 lira verdim :S
Burcuuuuuu
biz seninle sürekli karşılaşıyor muyuz ne
nereden aldın acaba öğrenebilir miyim?
aynen yaa karşılasıorz cidden :)) bnm arkadasım aldı hayatım kağıthaneden biyerden ben gtmedim ama sorarım adını
İstanbul yani:44:
nişanlım bayram tatilinde gidince söyleyeyim en iyisi ben
yapmak istediklerim ve senin yaptıkların aynı gibi oluyor hep
fotoğrafı nereye çektirdin?
onuda istiyorumdur kesin
deliiii resmen kahkaha attım :)) biz emirgan korusu ve yıldız parkında çekildik fotoları sen grmüşmüydün benm resmimi ?? biz 1. evlilik yıldönümde de dışarda foto çektrdik ben kısa beyaz elbise gydim çok şekerdi:) ama o fotoları kardeşim çekti beleşşşş ;P
evet görmüştüm de kaldırdın mı sonra:44:
oraları bilmiyorum hiç:44:
bi otağ tepeyi duydum öneri olarak
ohhh ne güzel olmuş yıl dönümündeee
otağtepe kavacıkta anadolu yakası yani ölee aman aman bi güzelliği de yok foto çekimi için mükemmel yerler var istanbulda hayatım
ben Avrupa Yakasında bi yer istiyorum
bak otağ tepenin Anadolu yakasında olduğunu bile bilmiyordum
bak avrupa yakasında emirgan korusunu öneririm, yıldız parkı olabilir... galata köprüsü ve galata kulesi mükemmel olur, sahil olabilir sarıyer taraflarında...
ama ben şimdi evleniyo olsam kesinlikle lunaparkta çekim yaptırdırdım :) çook eğlenceli fotolar çıkar yaa düşünsene :)
buarada fotoğrafçı olarak özenç uluz u şiddetle tavsiye ederm sitesine gr incele istersen
çok teşekkür ederim tavsiyelerin için
açtım sitesini hemmen
siz orada mı çektirdiniz?:44:
yok cnm malesef ben düğünden sonra keşfettim orayı bak site açıldığı zaman çıkan ilk resim var albüme baktıysan kızın gelinlının önü kısa arkası uzun bzm düğün arabamızn koyu renkli olanı var kızın adı h... ile başlıo çocuğun s.... ile reklam yapmim açıkca yazıp:) o kız işte bnm arkadasım bi videoları var grmen lazım yaa çok şeker fotoğraflarıda öyle mutlaka erkenden grüş fiyat al çnkü çok dolu oluyo adam
ayy resimlerine bak bak doyamadım ben!
ama bu adam kim bilir nasıl pahalıdır
bencede pahalıdır biz fotolara para vermedik o açıdan şanslıyz ama bu fotolar da muhteşem yaa smdi bu yaz bnm kız kardeşim evlencek onun için fiyat araştırmasına grcem tecrübeli olduğum içinde hizmetleri vs hepsini arastrcam sanada hber veririm kuzum
ne şanslı bi kız kardeşin var ya..
beni de bilgilendirirsen acayip mutlu olurum valla
hangisi iyiyse ona karar verirsin sen şimdi
bende sizinkini seçerim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?