Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri nişan için..

Bubirveda

Ben Hayatın Mağlubuyum..
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
314
37
98

kızlar nişan için sizce bu elbise nasıl?

elbisenin üst tarafı kısa olanın üstü gibi olcak alt tarafı beren saatin elbisesi gibi hafifte kuyruk olucak.

sizce nasıl olur?

Bence çok güzel olur
Beren saatin kıyafetinin üstü biraz açık ama dediğin gibi kısa elbisenin üstüyle tamamlanırsa hoş olur gerçekten

ben bu tarz elbiseleri çok beğeniyorum ama malsef göbek sıkıntım var dar elbise nasıl durur acaba diye düşünüyorum :)

göbek skıntın darsa göbek kısmı dar olan bişey giyme derim, nişan için siyah niye seciyosun ki böyle güzel bi günde :)

Çok şık,çok asil.Ben çok beğendim.Siyahı o kadar seviyorum ki,annem giymeyeyim yazın diye saklıyor nerdeyse siyah kıyafetlerimi.

siyah istiyorum daha zayıf gösterir diye hemde seviyorum siyahı :) ama çok istiyorum böle bişey giymek korse falan atarlanır belki olur bişeyler ya :)

cook begendim cookk:) temmuz da benim de nişanım var benm icin de fikir olmus oldu benimde göbek ve basen sıkınttım var ya ama model süper. ben de böle mi giysem die düsünym inan dantel hem seksi hem asil gösteriyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…