Nişan nişan için yardım ...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ferihann

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
2.705
0
66
İstanbul
arkadaşlar ben önümüzdeki hafta nişanlanacağım inşallah sevgilim ailesiyle şehir dışından gelecek bir hafta içinde önce isteme iki gün sonra nişan olacak ve nişanda evde sade bir tören şeklinde yapılacak ben ilk önce her ikiside bir aradda yapılacak diye düşündüğümden sade siyah dizlerde bir elbise giymeyi düşünmüştüm saçlarımıda maşalatırım yada dalgalı fön çektiririm gibi düşündüm fakat şimdi ayrı ayrı olacağı için ne giyeceğiimi ve saçlarımı nasıl yaptıracağıma karar veremedim bir elbise almak istiyorlar sevgilim ailesi bana sen beğen geldiğimizde alalım dediler ama ben eğer alınırsa o elbiseyi nişanda giymeliyim değilmi nişan için nasıl bir elbise almalıyım peki öyle stresliyim ve kafam öyle karışıkki anlatamam sade ama şıkta olmak istiyorum acaba hazırladığım siyah elbisemi istemede onların alacağız dediği elbiseyide nişandamı giysem ve eğer öyle yaparsam nasıl bir model ellbise alsam bilemedim bana fikir verirmisiniz .

Canım nişanda erkek tarafının aldığı giyilir zaten
anladığım kadarıyla çok abartılı bir elbise istemiyorsun
dizlerde saten elbiseler var hem şık hemde çok abartı değil
hemen hemen her yerdede bulabilirsin
hıı bide Hayırlı uğurlu olsun

birde nişan yüzüklerinin takılacağı tepsiyi bizmi hazırlamalıyız nasıl bir tepsi alınmalı ne çok ayrıntı varmış çok uğraş çıkmasın diye bir yüzük takalım aile arasında dendi ama bu işler çok stresliymiş her ayrıntı ayrı sıkıntı halini almaya başladı nasıl bir tepsi alacağız yardımcı olursanız çok sevinirim vaktim çok daraldı ne daha nasıl bir elbise alacağıma bile karar veremedim ki diğer ayrıntılar cabası offf

çok teşekkürler canım ama zaten isteme olacağı zamanda siyah ama dizlerde bir ellbise giyeceğim ikiside aynı tarz olursa nasıl durur saçlarımı nasıl yaptırmalıyım peki

Canım tepsiyi sanırım kzı hazırlıyor
hazır tepsi veya yastıklarda satılıyor kendisi süsleyenlerde oluyo
bi kaç arkadaş süsledikelri tepsinin resimlerini koymuşları gayette güzeldi
tül falan geçiriyorlar yapılabilir bişey bence

Ne tarz bir elbise düşünüyosun bi resim ekle istersen ona göre yardımcı olmaya çalışayım

saçta elbiseye göre değişir canım
sen elbisene bi karar evr gerisi kolay

ay canım yaa sen bide İstanbulda yaşıyormuşsun
Orda elbsie bulmaktan kolay ne var :)
bak cevahirde debenhams var orda güzel elbiseler görüyorum ben
hatta nişanım için oweb sayfasından bi elbise buldumda
Türkiyede yokmuş o model
çok güzel elbiseler oluyo
vaktin varsa git bak mutlaka

aslında ben kiloluyum cevahirde büyük ihtimalle büyük beden bulamam hem abiye hemde sade olabilecek bir elbise oturduğum yerlerde vardır ama vakit sıkıntısıda var en azından belli bir tarz belirlesem birkaç yerden gidip denerim alırım ama evde nasıl bir tarz uygun olur bilemedim işte bu nişanı ayrı yapma işi sıkıntı yarattı kafamda belirlemiştim bir siyah sade ama şık bir elbiseyle isteme nişan hepsi aynı anda çıkacaktı aradan ama böyle baya stres yapmama yetti işte bir kaç yer var kafamda büyük beden abiye satan yerler ama artık cumartesi sevgilim geldiğinde gidip onla bakarım herhalde kızacak gerçi niye bakmadın diye ama napayım ben hala karar veremedimki iki ayağım bir pabuça girdi hakikaten şimdi birde tepsi bakmam lazım değilmi offf ne sıkıntı işmiş bunlar söylerlerdide inanmazdım Allahım hayırlısıyla halletmeyi nasip etsin seninde resimlerini gördüm canım Allah mutlu etsin tamamına erdirsin inşallah .

YKM Mağazaları

belki çok sade bulursun ama ben bu elbiseyi istemeye gelecekleri gün giymek istemiştim ama bulamamıştım

çok güzelmiş gerçekten benim istemede giymeyi düşündüğüm siyah dizlerde yakası biraz açık kolsuz bir elbiseydi perşembeye hazır olur dedi terzi düzeltmeler yaptırıyorum şık sade bilirsin dizlerde düz siyah bir elbise şık olacağını düşünüyorum isteme için çok abartı olmaz değilmi ben hepsi bir arada olursa hem şık hem sade olur diye düşündüm ama şimdi nişan ayrı bir kıyafet iki kat daha stres olacak

hayır canım gözümde canlandırdığım kadarıyla
isteme için gayet uygun hiç abartı falan olmaz

umarım isetdiğin gibi bişey bulursun
ve biran önce atlatırsın bu işleri

tepsiyide dert etme
hiç olmazsa düz bi tepsiyi şifon renkli kumaş geçirirsin faln

inşallah atlatırım canım ben hiç bilmiyorum bu işleri ilk kez olacak ailemizdede ve çokta aceleye geldi hiç ön araştırma yapmadım iyiki bu site var bakıyorum en azından fikir sahibi oluyorum teşekkür ederim canım

öncelikle sakin ol :)
tepside bişi yok hazır al öyle kullansan bile olur
istersen tülle boncukla kendin süsle bu başlık altında yapıp resim koyan birçok kişi var
fikir edinebilirsin hiç olmadı aldıgın gibi düz tepsi kullan
ben süslemedim şahsen içine dantel serdim tepsi ebatında
süslücek kabiliyetim yok napiyim :)

elbise içinde söz de tarif ettiğin gibi elbise
nişan içinde bakırköye bak çok güzel elbiseler var
kilonu dert etme kesinlikle güzel modeller var
bence nişanlın gelmeden tek bi çık bak hem söz hem nişan için modelleri gördükçe rahatlıcaksın strese girmiceksin :)

sağol canım ya aslında çalıştığım için gidip gezemiyorum cumartesi geldiklerinde belki sevgilimle gider bakarım oda bu sefer niye fikir edinmedin diyecek ama ben daha düne kadar isteme ve nişan bir yapılacak sanıyordum ve tarif ettiğim elbiseyi sade ama şık olsun diye yaptırdım ne bileyim birde nişan ayrı olacağını şimdide stres oldum ne vaktim var elbise bakacak deniyecek nede fikrim var ne tarz olacağına dair artık en yakın cumartesi bir iki mağaza var büyük beden abiye tarzı elbise satan oraya bakarım inşallah çok abartı olmadan bulabilirim gönlüme göre kısıtlı zamanda kısıtlı imkanlarla daha çok gerilmeden halledilir inşallah şu tepsi için örneklere bakayım bir gümüş tepsi alayım bari biliyormusun çevremde o kadar akrabam o kadar arkadaşım var başından bu işler geçmiş olan ama şimdi hiç biri bana ya senin ilk kez olacak şunuda şöyle yap fikir olsun diyen yok bunları düşündükçe dahada sinir oluyorum kaldım bir başıma bilmiyorumkismile

http://img826.imageshack.us/img826/2208/65436073.png

benim sözümde böyleydi tepsi örtüsü vardı
kenarına iki süs yap at zor bişi değil o
hazır süsslü olanlarda var 25-30 liraya tepsiyi sorun olmaktan çıkar bikere :)
şimdi hazır nişan yastıkları moda onlarada bakabilirsin
internetten bak hazır satılıyor

elbise için kesinlikle kendini kasma
bakırköy yer altı çarşısına bak bende kasımda nişanlancam önce hazır alayım dedim gezdim tozdum
onun için sana bukadar rahat yazabiliyorum beden de var
bende zayıf biri değilim 42 bedenim ayıptr söylemesi :)
bende kafaya takıyodum ama
dolu her yer büyük beden .

nerde oturuyosun bilmiyorum ama bakıköye bir bak derim
yeraltı çarşısı sade abiye mağza birinde bulmasan birinde bulursun

bu benimki değil internetten buldum ama böyleydi bundan örnek aldım
üstüne örtü attım bir ikide bişi :)
söz içindi gerçi nişanda da bende bu tembellik varken böyle olur

ayy bende böle şeylerle uğrasmayı çok severdim ama
vaktim olmadığı için
gidip nişan yastığı aldım tatlı bişey
ama resmini ekleyemiyorum
üzerinde altınalr falan varken çekilmiş görgüsüz gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…