• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Nişan için yardım arkadaşlar

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

DarkAngellotti

BeN ONa ReSMeN AŞıĞıM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
896
6
116
36
İstanbul
meraba kızlar kasım ın 16sında nişanım var kısmetse saçlarım belimde nişanda saçlarımı maşa yaptırmak istiyorum ama saçlarımın önüne nası bi model vermeleri gerektiğine bi türlü karar veremiyorum netten araştırdım pek resim bulamadım, size zahmet güzel maşalı saçların resimlerini ekleyebilir misiniz? veya nişana gidicek farklı modeller?

cfc4856ed606689b37b8-dpp0444xz3.jpg

6209141814676692fc2b-gelin-saci__Gelin-saci-modelleri-0071.jpg_595.jpg

canım bende nişanımda maşa yaptırdım önleri hafif kabartıp hepsini geri ya doğru bıraktım herkes çok beğenmişti arkadan böyle lüle lüle olmuştu....resim koyamıyorum sürekli hata veriyo benim pc giyeceğin giysiye göre yanına çiçek ya da taşlı tokalar var onları deneyebilirsin ben birde sim srdürmüştüm ama öyle abartı değil nasıl diyim eskiden saça avuç dolusu döküyolardı ya ondan değil bakıldığında çok güzel parıldıyordu...

meraba kızlar kasım ın 16sında nişanım var kısmetse saçlarım belimde nişanda saçlarımı maşa yaptırmak istiyorum ama saçlarımın önüne nası bi model vermeleri gerektiğine bi türlü karar veremiyorum netten araştırdım pek resim bulamadım, size zahmet güzel maşalı saçların resimlerini ekleyebilir misiniz? veya nişana gidicek farklı modeller?

canım 2 hafta önce de benim nişanım vardı.bende maşa yaptırdım.önü çok güzeldi.bikaç gün sonra stüdyo resimlerim çıkacak yollarım sana bi bakarsın.a.s

sağolun arkadaşlar çok heycanlıyım elbise konusunda ayakkabıda özellikle saçta ve makyajda inş. herşey istediğim gibi olur.
ama resimler bekliyorum kızlar..

aa ama sen saç düşünüyorsun :))
canım maşa saçın önlerini çok maşayla kabartma bence hafif düz dalgalı gibi yapabilirsin.. öne yan perçem gibi...

kızlar benim nişanım evde aileler arasında oldu ben saten takım giymiştim etek-ceket altına siyah ayakkabı saçlarımda maşa yaptırmıştım.eğer salonda falan yapacaksanız nişanınızı nişanlık almanızı öneririm

gerçekten çok hoşmuş ama benim nişanım evde olucak 50 kişi gibi davetli olucak elbiseyide cumartesi seçicem ev için sanırım bu abartılı olur. bazı arkadaşar çok güzel örgü modelleri var onlarda dene diyolar siz nedersiniz?

c
anım belki fikir olur sana benim saçlarımda uzun ve maşalıydı nişanımda önden bandaş yaptırmıştım . :utangac:

ah ah güzel heyecanlarrr kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Back