nişan için saat önerisi?

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
mrb arkadaşlar 2ay snra nişanm var hayrlısyla... ben herşeyi önceden beğenip belirlemek istiyorm siz nişan alışverişinde saatinizi kaça ve nerden aldınız nereyi tavsiye edersnz yada hangi tarz modelleri birde nişanda ne taklr nişan alşverişinde neler aalınır çok bilgim yok bu konlrda yardmcı olrsanız sevinirim

Hmm tatlim biz nisanlimla escape marka aldik 1 seneyi gectigi icin fiyat soyleyemem bizde kiz tarafi olarak erkege saati ister nisanda ister dugunde takilir biz nisanda taktik benim saatim klasik model canim klasik takar misin bilmiyorum ama bence olmali bi tane
Bana erkek tarafi bilezik ve set takimi taktilar ama alirken bana sormadilar gerci onlar ilcede idiler o yuzden ama sonradan degistirebiliriz dediler
Baska ayakkabiyi iyi sec topuklu alacaksan 1 hafta oncesinden giy ayagini alistir
Kiyafetine muhakkak onceden karar ver
Biz temsili yuzuk takma merasimi yapmistik eger yaparsaniz tepsiyi tutacak kisiyi birde kurdelayi kesecek kisiyi onceden ayarlayin
Dans muzigini ayarlayin:)
Ben fotograf cektirecegim icin kuaforu ayarladim cekime gec kalmayalim diye
Baska aklima gelmiyor canim birde cekimden sonra salona gitmeden yemek yiyin canim yoksa cok acikirsiniz

teşekkürler canım..fiyatda söylersen memnun olurum...birde nişan alışverişinde bohçasında neler oluyor bahsedermisin...benim öyle büyük nişanım olmayacak aileler arası yakın akrabalar filan olacak bakalım

Benim nisanlim askere gidecekti o yuzden annem bohcayi dugunden once verecegim dedi sadece saat taktik iyiki de oyle demis zayifladi geldi havlu seccade terlik pijama takimi tiras takimi damatlik ayakkabi gomlegi kol dugmesi kravati parfumu bu kadar aklima geliyor tatlim
Saat konusunda da o zaman saat&saat ten aldik indirim vardi canim tam net fiyati aklima gelmiyor tatlim
Ama studyoda resim cektir album yapiyorlar ya ondan yaptir ben istemiyordum annem zorladi ama simdi iyiki cektirmisim diyorum canim

Canım alacağın saat modelleri nişanlının tarzına göre değişir ama ben sarı veya gümüş renkli metal kordonlu klasik adam saatlerini sevmiyorum ki nişanlımda aynı şekilde. Günlük hayatta spor giydiği iş te ise klasik giydiği için ikisine de uyabilecek model olarak Armani nin saatini almıştım geçen sene nişanımız için . İstanbul sirkeciden 580 tl ye almıştım. Bu sene de saate göre değişmekle birlikte 650-750 arasıı fiyatlar ama AVM lerde daha yüksek fiyatlar. İstanbuldaysan saatin yeri sirkecidir. Bir de alacağın saatin saat&saat firmasının garantisi olmasına dikkat et. Dersen ki bütçem daha çok o zaman 1000-2000 tl civarında Longines markasını öneririm. Bütçem biraz az dersen de Swatch markası var ama genelde spor ağırlıklıdır modelleri. Fiyat kalite olarak Armani iyidir. Fikir olması için Armaninin bir kaç örnek resmini koyuyorum bence güzel saatler. Şimdiden hayırlı olsun.

Ben kendime ck marka almistim 580 tl ye nisanlima da wainer silikon kordon almistik 1200 den 780 e indirime girmisti. Ikimizin saati de cok güzel. Bohcada tras takimi kisisel bakim urunleri 5li pijama takimi takim elbise gomlek kravat ayakkabi kemer cuzdan ic camasiri ev terligi corabi mendili suvetri havlusu bohcasi vardi. Hatirlayabildiklerim bunlar canim.

Son düzenleme:
nişanım ayın 23 ünde oldu ve netten nişanlım FOSSİLin bun modelini beğendi bunu aldım 370 tl gibi bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…