• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan için kapı süsü yapımı için yardım =)

Kumru8505

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2013
13
2
38
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar ;

Buraya yeni üye oldum aranıza yeni katıldım yani :) Sohbetler çok güzel çoğunu okuyorum :) Sizlerden yardım istediğim husus şu nişan için kapı süsü yapmak istiyorum internetten bakındım ..bildiğimiz deniz makarnasıyla falan yapıyorlar tamam da ben üzerinde isimlerde olsun yani yazı da olsun istiyorum. Bir kuş böcek figürünün üzerine Nasıl yapabilirim nerede bu isimleri yazdırabiliyoruz ? Bilgisi olan var mı yardımlarınızı bekliyorum :)

Teşekkürler :)

Merhaba Arkadaşlar ;

Buraya yeni üye oldum aranıza yeni katıldım yani :) Sohbetler çok güzel çoğunu okuyorum :) Sizlerden yardım istediğim husus şu nişan için kapı süsü yapmak istiyorum internetten bakındım ..bildiğimiz deniz makarnasıyla falan yapıyorlar tamam da ben üzerinde isimlerde olsun yani yazı da olsun istiyorum. Bir kuş böcek figürünün üzerine Nasıl yapabilirim nerede bu isimleri yazdırabiliyoruz ? Bilgisi olan var mı yardımlarınızı bekliyorum :)

Teşekkürler :)

öncelikle hoş geldin canım,eğer isimli kapı süsü yapmak istiyorsan hazır kesilmiş harfler var keçeden falan ,tuafiyelerde oralardan temin edip silikonla yapıştırabilirsin :1:

Back