canım paylaşımın için teşekkürler öncelikle:) yatılı misafire yemek ayrı veririz sonuçta onlar kendi tarafımız ama nişanı yemekli düşünmüyoruz ben böyle börek kurabiye tarzı bişeyler de düşünüyorum aslında pastada dahil olmak üzere
bazır yerlerde pasta oluyormuş, bizim orda baklava olur,
pastanın yanında birşey ikram edilir mi bilemem,
senin kuzenlerinden veya arkadaşlarından nişanı olan olmadı hiç??
onlar ne ikram yaptı onlara bir sor,
yaş pastanın yanına hazır kuru pastalardan falan alabilirsin bence.
Nişan ve kuru pasta tarzı ikam olmuştu ama ben daha farklı şeyler olsun istiyorum:)
Benim nişanım evde olmuştu:)
Gerçi biz aile arasında yapmıştık,eşim ve ailesi başka şehirden geldiler ve evde pasta kestik(daha önceden sipariş verdiğimiz isimimizin yazdığı bir pasta)ve kurupasta,içecek.. vs..,çok telaş olduğu için dışardan alındı tabi(gündüz oldu bunlar)Akşamda dışarda yemek yedik öyle:))
Tatlısıda yenir,pastasıda sizin tercihinize göre değişir.
Bizim sözde de pasta,tatlı,aparatif şeyler vardı:)
gecen ay kardesım nısanlandı evde oldu 60 70 kısı vardı sanırım bızdede yaş pasta kuru pasta hazır meyve suyu ve cıkolata ıkram edıldı belkı bı fıkır sana...ALLAH TAMINA ERDIRSINN :)
kanepeler olabilir ama dışarıda nereye hazırlattırabilirim acabaaa?
Paylaşımın için teşekkürler:) bende söz ve isteme aynı anda olucak kısmetse bizde pastayı dışarıda yaptırıcaz belki kurabiyeler alabilirim ama su böreği düşünüyorum acaba doğru bir tercih mi bilmiyorum:)
kanepeler olabilir ama dışarıda nereye hazırlattırabilirim acabaaa?
Kanepeye bayılırım:)özel siparişle hazırlattırabilirsin belki bilemiyorum,pastanelere sormalısın..Kalabalıksanız kendinizde toplanıp akşamdan yapabilirsiniz(çok yorucu olabilir ama)
Rica ederim canım.Pastanın yanında bence kurabiye olmaz hep tatlı hep tatlı(o kadar fazla çeşide gerek yok bence)pastanız büyük olsun yeter,yanına tuzlu pasta daha mantıklı,minik minik börekler de olur neden olmasın.(o gün o telaşla hiç bişey anlamıyacaksınız nasıl olsa..Şimdiden mutluluklar dilerim..
Kanepeye bayılırım:)özel siparişle hazırlattırabilirsin belki bilemiyorum,pastanelere sormalısın..Kalabalıksanız kendinizde toplanıp akşamdan yapabilirsiniz(çok yorucu olabilir ama)
o telaşla onu evde hazırlamak zor olur diye düşünüyorum yinede imkan bulursam değerlendiririm teşekkürler:)
merhaba, benimde evde oldu nişanım,
meyve suyu kola çay kahve ikramı yaptık yanında ;
tuzlu olarak ;
kıymalı su böreği
peynirli su böreği
milföyden pizza gibi kurabiye yapılmıştı
zaytinyağlı yaprak sarması
tatlı olarak ;
elmalı rulo kurabiye
baklava
ve pasta :)
canım hayırlı olsun öncelikle:) pastada muhteşem gözüküyo..peki şu suböreğini yemek zor oldu mu:) yani şimdi şöyle düşünüyorum herkes tabağını eline alıp oturucak sonuçta önünde masa yada sehpa olmuca herkesin düşünüyorumda dizinin üzerinde o su böreğini kesmeye çalışsa kesemez ısırarak yese olmaz nasıl olcak acabaa:)
canım ben küçük küçük dilimledim yani 2-3 ısırıkta bitecek şekilde 2-3 dilim koydum küçük olunca rahat oldu . mesala ben yetiştiremedim mercimek köftesi de aklımda vardı, emin ol millet o heyecanla falan zaten aç oluyo istemeden sonra herkes rahatlıo ditek yiyecek bişeyler arıyolar. yani her türlü yenir börek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?