Nişan Nişan için hediyeee fikir verebilenler burdamıı?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Pokahontass

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
1.238
1.191
133
Kızlar nişan salonda olucak gelen misafirlerede ufak, çok fazla masrafı olmayan :) şirin bişiler dagıtmak istiyorum ama ne yapabilirm bide istiyorum ki kendim yapabileyim el emeğim olsunnn içindee :) fikri olanlarrr varmıdırr acaba ?

Merhaba,
Ben kurabiyeler tasarlıyorum uygun fiyatlı (1 tlden başlıyor fiyatlarımız), istediğiniz gibi dekore edebiliriz. Örnekleri incelemek isterseniz Kurabiye Deyince
facebookta https://www.facebook.com/KurabiyeDeyince özelden mesaj atabilirsin.

Canım, beni de bu heyecanlar sardı, ben de senin gibi düşünüyorum sürekli. benim nasipse evde olacağı ve ortalama 50 kişi falan olacağımız için, ben bayanlara cep aynası ya da bozuk para cüzdanı yaptırmayı, erkeklere ise kese içinde çorap hazırlamayı ya da kravat şeklinde anahtarlık yaptırmayı düşünüyorum. birkaç örnek koyayım:

Eğer salonda olacak olsaydı, o zaman lavantalı magnetlerden yaptırmayı düşünüyordum. sen de magnet olayını düşünebilirsin. bu tarz bişeyler :)

Canım bende yapımı çok basit olan baskılı sabunlarımı kendim yaptım. Hem de dışarı da yaptırmaktan çok daha uyguna mal ettim. Fakat büyük bitkisel sabun kullandığım için sabunlar biraz maliyetli oldu ama sen market sabunu da kullanabilirsin. Bir de büzgülü tül aldım, nazar boncuğu da iliştirdim mi hazır almaktan farkı kalmadı. Sadece nişana daha zaman olduğu için isimlerimizin ve tarihin olduğu minik kağıtları zımbalamadım. Resimlerini ekliyorum. Beğenirsen yapılışını püf noktalarıyla anlatırım.

Nişan salonda olucak ve suanlık bile liste çıkartmamıza göre tahmını 300 400 kişi gelicek ve dusunuyorumda sanırım her halükarda bana baya bi maliyetli olucak bu iş

Nişan salonda olucak ve suanlık bile liste çıkartmamıza göre tahmını 300 400 kişi gelicek ve dusunuyorumda sanırım her halükarda bana baya bi maliyetli olucak bu iş

canım o zaman sen lavantalı magnetleri düşünebilirsin, onların fiyatı uygun, hatta bi sitede gördüm ben gezinirken, 1000 adet 60 tl idi :)

Benim nişanım evde olacağı için biz az kişi olacağız canım. Sadece iki aile arasında olacak. O yüzden ben sabun yaptım. Ama sen 300-400 kişi için uğraşamazsın elinde birşeyler yapmaya, hem maliyetli hem de çok zaman alıcı olur. MissGamzeli'nin dediği gibi 1000 tanesi ya da 500 tanesi uygun fiyatlı minik hediyeye kaçacaksın. Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…