Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben varımmm:) ama hala yer bulamadımm şubatın 2. haftası için
Bende 30 ocak için gönlümce yer bulamadım maalesef
Bende 30 ocak için gönlümce yer bulamadım maalesef
Kızlar bende yer için çok sıkıldım birsürü sivilce çıktı yüzümde ama allaha şükür tuttum sonunda salonu şiçdi hazırlıklarla ilgileniyorum.Benim kendi nişanım için araştırdığım yerleri önerebilirim size;
-Şark düğün salonu(burasıyla anlaştım)(ümraniye)
-Esra yıldız düğün salonu(fikirtepe)
-Akgül düğün salonu(ümraniye)
-Kırmızıgül düğün salonu(ümraiye esenevler)
-Namlı düğün salonu(ümraniye)
-Beyaz çamlıca restaurant(çamlıca fidanlığının karşısı büyük bir otoparkı var.)
-Üsküdar gençlik merkezi(kısıklı)
-Bulgurlu semt konağı(bulgurlu)
-Yonca düğün salonu(ümraniye)
Bu arada bizim bütçemiz 1000-2000tl arasıydı. Kişi başı anlaşılmayan yerler daha rahat oluyor. Sonrasında düşünmüyorsnuzu en azından şu gelmesin bu gelmesin diye hem daha uygun da oluyor.Birçok yer ses sistemi için ayrı ücret alıyor. Ayrıca bu tür düğün salonlarının anlaşmalı olduğu yerler sayesinde fotoğraf çekimi saç-makyaj ve araba süslemesi gibi şeylerde indirim alabiliryorsunuz. Ben saçıma ödeme yapmıcam ki biliyorsunuz kuaförlerde gelin başları fiyatları gerçekten çok uçuk fotoğrafçıda da indirimim oldu.Arabamızda ücretsiz süslenecek çiçekçi fiyatlarını düşünürsek bu çok iyi bence sizlere yardımım olabildiyse sevinirim umarım herşey çok güzel olur hepimiz için
Canım çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için çok güzel yazmışsın ama avrupa yakasındayım ben
rica ederim ne demek :) ama avrupa yakasında bilmiyorum malesef bir tek akçataş köyü derneği var ama ses sistemi yok orada genelde mevlütlü organizasyonlar yapılıyor.
Kesinlikle uygun bulmak mümkün değilevlilik salonları çok pahalı maalesef.
Benim de nişan tarihim belli :)
İlk işim davetiye şu an. Tavsiye edeceğiniz davetiye sitesi var mı? Bizim yaptığımız şeyi basabilen uygun fiyatlı...
evlilik salonları çok pahalı maalesef.
Benim de nişan tarihim belli :)
İlk işim davetiye şu an. Tavsiye edeceğiniz davetiye sitesi var mı? Bizim yaptığımız şeyi basabilen uygun fiyatlı...
Canim bende normalde nasi olur bilmiyorum ama biz cekimden sonra salona gideriz muhtemelenkızlar ya şuna kafam takıldı nişanda erkek tarafı gelip kızı evinden mi alıyor hani gelin alma gibi ? Yoksa fotoğraf çekiminden sonra direk salona mı gidiliyor?
Canim bende normalde nasi olur bilmiyorum ama biz cekimden sonra salona gideriz muhtemelen
Canim o zaman direkt salona gecmek daha mantikli bence ya tabi biz konusuyoruz ama son sozleri yine anneler soyluyor bilemedim :)bizim de salon evden daha yakın aslında stüdyoya